>

VERSNELD PLANNINGEN AANPASSEN MET SAP SUPPLY CHAIN RESPONSE MANAGEMENT VAN ICON-SCM

ICON-SCM Supply Chain Planning oplossingen nu wereldwijd verkrijgbaar via SAP

‘s-HertogenboschICON-SCM, een toonaangevende speler op het gebied van Supply Chain Planning software en SAP hebben een wereldwijde overeenkomst voor wederverkoop gesloten. SAP heeft hiermee de rechten voor het wereldwijd verkopen van ICON-SCM’s Supply Chain Planning oplossing. Deze oplossing is per direct verkrijgbaar onder de merknaam: SAP Supply Chain Response Management van ICON-SCM en helpt bedrijven hun planning razendsnel aan te passen aan fluctuaties in vraag en aanbod. Daarnaast kunnen zij “what-if” analyses maken van alle denkbare demand/supply matching scenario’s, waarbij de optimale aanpak wordt bepaald op basis van gebruikersgestuurde regels. De oplossing maakt minder handmatig ingrijpen en zeer efficiënte bedrijfsprocessen mogelijk en zorgt voor een betere service voor de klant, hogere inkomsten en minder voorraden.

Klik hier voor het originele Engelstalige persbericht.