>

SAP CERTIFICEERT CARECTRL VAN PINKROCCADE HEALTHCARE

Officiële erkenning voor op SAP ERP gebaseerde gezondheidszorgoplossing

’s-HertogenboschCareCTRL, de integrale, op SAP ERP gebaseerde gezondheidszorgoplossing van PinkRoccade Healthcare, is door SAP gecertificeerd. Met de certificering erkent SAP dat de technologie van SAP in CareCTRL succesvol wordt gecombineerd met de branchekennis en -expertise van PinkRoccade Healthcare. Alle procedures rondom documentatie, projectorganisatie, -inrichting en -aanpak, de productontwikkelingssystematiek en kwaliteit van afhandeling van issues voldoen ruimschoots aan de strenge SAP standaarden.

CareCTRL is een totaaloplossing voor zorgorganisaties waarin een groot aantal ‘voorverpakte’ en ‘gezondheidszorgspecifieke’ functionaliteiten zijn samengevoegd. In de complete en geïntegreerde oplossing zijn modules voor Financiën en Control, Personeel en Organisatie, Salaris, Inkoop en Goederenlogistiek, Medische Techniek, Facilitair- en Onroerendgoedbeheer ondergebracht. Hiermee kunnen zorgorganisaties hun bedrijfsvoeringsprocessen eenduidig, integraal, overzichtelijk en snel inrichten en tegen lagere kosten integraal aansturen. CareCTRL is in samenwerking met de partners NorthgateArinso (HR) en Ideo (Enterprise Asset Management) ontwikkeld.

Berny Harink, Product Manager bij PinkRoccade Healthcare: “We zijn erg blij met dit stempel van SAP; het is niet alleen een bevestiging van onze hoge standaarden maar ook een bewijs dat we met onze oplossing, services en processen op het hoogste niveau acteren.”

Over PinkRoccade Healthcare
PinkRoccade Healthcare levert systemen en managed services aan drie belangrijke segmenten in de Nederlandse gezondheidszorg: ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en care-organisaties. Onze managed services zijn zowel gebaseerd op onze eigen softwareoplossingen als op topproducten van andere leveranciers. Op deze manier functioneren wij als dé IT-partner van zorgorganisaties en ondersteunen wij een complete, veelal klantspecifieke mix van oplossingen en diensten. Onze grondige branche- en IT-kennis stelt ons in staat om zorgorganisaties van optimaal geïmplementeerde en beheerde IT te voorzien. Onze klanten ervaren 24 uur per dag toegevoegde waarde voor zorgverlening en bedrijfsvoering. Met meer dan 400 medewerkers en 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg zijn wij uitstekend gepositioneerd om onze klanten optimaal te faciliteren op het snijvlak van twee zich snel ontwikkelende markten: gezondheidszorg én IT. Meer informatie op www.pinkroccade-healthcare.nl. Meer informative over CareCTRL: www.carectrl.nl