>

SAP IN GARTNER LEIDERSCHAPSKWADRANT VOOR DATA INTEGRATIE

Leiderschapskwalificatie SAP gebaseerd op uitvoerend vermogen en complete visie

‘s-HertogenboschSAP is door onderzoeksbureau Gartner Inc. opgenomen in het leiderschapskwadrant van het “Magic Quadrant for Data Integration Tools”-rapport. Gartner analyseerde de softwareleveranciers en kwalificeerde SAP in dit leiderskwadrant, omdat de data-integratieoplossing van SAP uitblinkt in functionaliteit.

Volgens het Gartner-rapport investeren bedrijven steeds meer in data-integratieoplossingen. De groei van de investeringen in deze oplossingen is binnen alle industrieën en geografische regio’s zichtbaar. Belangrijke organisatiedrijfveren, zoals het snel op de markt kunnen brengen van producten, de flexibiliteit om bedrijfsprocessen en modellen in no time aan te passen en het vermogen om bedrijfspatronen te detecteren en te ontwikkelen, dwingen organisaties ertoe hun data op een andere manier te ordenen en te beheren. Een vereenvoudiging van de IT-infrastructuur en bedrijfsprocessen is nodig om hierbij transparantie te creëren. En die transparantie vereist op haar beurt een samenhangend en compleet dataoverzicht waarin alle prestaties van een organisatie worden weergegeven. Data-integratie is een kritische factor in dit geheel.

In het afgelopen jaar heeft SAP een enorme groei laten zien in de markt van data-integratieoplossingen; steeds meer klanten adopteren deze oplossingen van SAP. Vooral vanwege het gebruiks- en implementatiegemak. De data-integratieoplossingen helpen bedrijven om organisatiebreed tijdig accurate en geïntegreerde data te genereren. De data-integratieoplossingen van SAP, die data van nagenoeg alle bronnen verbindt, zijn onderdeel van SAP’s oplossingen voor Enterprise Information Management (EIM), waaronder: dataoplossingen voor data services, data integration, data federation, metadata management, process integration en data replication. Kijk voor meer informatie over SAP oplossingen op het gebied van EIM op http://www.sap.com/solutions/enterprise-information-management.