>

SAP SPEELT VOOR SINTERKLAAS

Krachtige software van SAP gratis beschikbaar

’s-HertogenboschSAP speelt voor Sinterklaas en geeft drie cadeautjes weg. Zowel SAP klanten als niet-SAP klanten kunnen gratis kennismaken met de krachtige software van SAP. Via een online platform kan beter worden samengewerkt door gebruik te maken van SAP Streamwork. Snel door gegevens navigeren en deze presenteren kan met SAP BusinessObjects Explorer. Tot slot biedt SAP Crystal Presentation Design de mogelijkheid om gegevens helder te visualiseren.

SAP Streamwork
Dit is een krachtige Software-as-a-Service (SaaS) applicatie die gebruikers in staat stelt om mensen, informatie en methoden aan elkaar te koppelen zodat ze razendsnel goed gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Registreren voor een gratis ‘light’ versie kan via www.sapstreamwork.com

SAP BusinessObjects Explorer
Deze oplossing combineert de eenvoud en snelheid van zoeken op internet met hoge prestaties en supersnelle responstijden. Met deze oplossing kunnen gebruikers relevante informatie vinden die is opgeslagen in zowel SAP als niet-SAP databronnen. De resultaten kunnen gemakkelijk worden gedeeld met anderen in de organisatie. En dat resulteert in een gestroomlijnde samenwerking en een verbeterde besluitvorming. Een gratis proefversie is beschikbaar op www.sap.nl/explorer

SAP Crystal Presentation Design
SAP Crystal Presentation Design is point & click software voor datavisualisatie. Gebruikers toveren gewone spreadsheets met één klik om in interactieve Flash-presentaties. Die presentaties zijn vervolgens via Microsoft Office en Adobe PDF weer eenvoudig te delen met anderen, Zakelijke gebruikers maken in een handomdraai professionele presentaties voorzien van “what-if” scenario’s. Een gratis versie is te downloaden op www.sap.nl/gratisdashboards

Gebruikers kunnen met bovenstaande oplossingen ervaren hoe ze de prestaties van hun onderneming kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen ze zelf ontdekken hoe mensen, gegevens en bedrijven eenvoudig worden samengebracht.