>

VALOR TREEDT TOE TOT VAR-LANDSCHAP VAN SAP

Specialist in software voor mediabedrijven, gerechtsdeurwaarders en incassobureaus gepromoveerd tot Value Added Reseller

’s-HertogenboschValor is onlangs toegetreden tot het Value Added Reseller landschap van SAP. Valor verzelfstandigde eerder dit jaar middels een “management buyout” uit een grotere SAP dienstverlener. Na de verzelfstandiging moest opnieuw het certificeringstraject worden doorlopen: Valor slaagde met vlag en wimpel.
Valor is gespecialiseerd in de toepassing van bedrijfsspecifieke SAP software voor mediabedrijven, gerechtsdeurwaarders en incassobureaus en levert onder meer de SAP gecertificeerde All-in-One-oplossingen Answer4Media en Answer4Creditmanagement. Bedrijven in de media- en entertainmentbranche gebruiken de software voor advertentiebeheer, de verwerking van abonnementen en het beheer van ledenbestanden. Valor – € 1,5 miljoen omzet en 15 medewerkers – streeft in 2011 naar een omzet van € 3 miljoen en een personeelsbestand van 30 medewerkers.
Leonieke Stayen, partner bij Valor: “De certificering is een mooie opsteker voor onze organisatie. Dat we ook na de verzelfstandiging ruimschoots voldoen aan alle door SAP gestelde eisen is voor ons een bevestiging van het feit dat we de juiste koers varen en de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.”
Arjan Vork, Channel Director SME bij SAP: “Met haar op SAP All-in-One gebaseerde oplossingen Answer4Media en Answer4Creditmanagement levert Valor een duidelijke toegevoegde waarde aan ons portfolio. Ook in de nieuwe organisatievorm heeft Valor beschikking tot de juiste kennis en ervaring. We zien dan ook enorm uit naar de continuering van een succesvolle samenwerking.”

Over Valor
SAP dienstverlener Valor is gespecialiseerd in de toepassing van bedrijfsspecifieke SAP software voor mediabedrijven, gerechtsdeurwaarders en incassobureaus. Het levert onder meer de SAP gecertificeerde All-in-One-oplossingen Answer4Media en Answer4Creditmanagement. Bij Valor werken 15 consultants. Het hoofdkantoor staat in Den Bosch.