>

Goldfish ICT services treedt toe tot HET Var-landschap van SAP

Specialist voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie maakt stap naar Value Added Reseller

‘s-HertogenboschSAP Nederland en Goldfish ICT Services (Goldfish) hebben begin januari samen de SAP PartnerEdge VAR-overeenkomst getekend. Beide partijen geven hiermee verdere invulling aan hun samenwerking voor het MKB in de agrarische, voedingsmiddelen- en farmaceutische sector.

René Caubo, algemeen directeur bij Goldfish: “Het is onze doelstelling om klanten te helpen hun processen effectief en efficiënt in te richten. De oplossingen van SAP zijn hiervoor goede hulpmiddelen die zich inmiddels ruimschoots bewezen hebben in het midden- en kleinbedrijf. Samen met onze consultants levert dat een voor klanten optimale combinatie van software, voorgeconfigureerde templates en branche-ervaring. Dit nieuwe partnership is voor Goldfish een logische volgende stap en bevestigt de goede samenwerking met SAP.”

Arjan Vork, Channel Director bij SAP Nederland: “Goldfish heeft zich als Extended Business Member al bewezen voor SAP een belangrijke partner te zijn. De stap naar VAR-partner heeft Goldfish zorgvuldig gepland en geeft hun klanten extra vertrouwen in de relatie tussen Goldfish en SAP. Met de oplossingen van Goldfish drukken zij een nog sterkere stempel in onze strategische sectoren.”

Over Goldfish ICT Services

Goldfish ICT Services is een middelgroot adviesbureau werkzaam voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in de Benelux. Goldfish consultants combineren branche-, proces en ICT-expertise om, samen met klanten en partners, te komen tot concrete oplossingen. Geen hoogdravende verhalen maar echte resultaten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.goldfish-ict.com.