>

SAP REIKT PARTNER AWARDS 2010 UIT

‘s-HertogenboschTijdens het SAP Partner Award Diner heeft SAP de jaarlijkse awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners van SAP oplossingen. In totaal zijn 12 awards uitgereikt: zes voor Channel Partners in het MKB-segment en zes voor de Alliance & Software Partners in het Large Enterprise-segment. De awards in beide marktsegmenten werden dit jaar voor het eerst gecombineerd. Zij representeren de focusgebieden van SAP.

De klanttevredenheid van de Alliance partners liet dit jaar een significante stijging zien, waarbij Perfect for People als winnaar uit de bus kwam. Veel partners ontwikkelden ook innovatieve oplossingen op het SAP platform. Het sustainability performance dashboard van Atos Origin werd door de jury als hoogste gewaardeerd. Met een 100%-score ontving Aepex de award voor de ‘Best Gecertificeerde Partner’. Ook Accenture en Northgate Arinso vielen in de prijzen. De SAP Software Partner award werd voor het eerst uitgereikt aan IBM.

In het MKB-segment realiseerden de winnende Channel Partners Domani, Delaware, Ctac en Asecom, weer een sterke groei in nieuwe namen. VCD Business Intelligence won beide awards voor ‘Snelst Groeiende’ en ‘Beste Channel Partner’ voor SAP BusinessObjects.

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “Elk jaar is het weer spannend wie de meeste groei realiseren. Maar ook welke partners het verschil maken op het gebied van innovatie, teaming, klanttevredenheid en de mate waarin zij zijn gecertificeerd als meetlat voor hun expertise. De krachtige partner community, in combinatie met ons portfolio van 2400 oplossingen, maakt dat we samen met onze partners in staat zijn geweest onze klanten te helpen hun business in 2010 goed te ondersteunen.”

De winnaars van de SAP Partner Awards 2010:
Alliance & Software Partners in het Large Enterprise-segment:

 • Partner met Hoogste Klanttevredenheid: Perfect for People
 • Best Gecertificeerde Partner: Aepex
 • Beste Software Partner: IBM
 • Meest Innovatieve Partner: Atos Origin
 • Beste Teaming Partner: Accenture
 • Beste BPO / On Demand Partner: Northgate Arinso

Channel Partners in het MKB-segment:

 • Channel Partners van het Jaar:
 • Snelst Groeiende Channel Partners van het Jaar:
  • Domani – SAP Business One
  • VCD Business Intelligence – SAP BusinessObjects
  • Delaware – SAP Business All-in-One