>

SAP Streamwork uitgebreid met google docs

Tools aan Streamwork toegevoegd voor makkelijker, sneller en intuitiever werken

’s-HertogenboschSAP StreamWork, de populaire cloudapplicatie voor een online samenwerkingsplatform van SAP, is uitgebreid met Google Docs. Google Docs is de online dienst van Google voor het verwerken van documenten, spreadsheets en presentaties. Gebruikers kunnen nu direct vanuit SAP StreamWork via Google Docs hun documenten creëren, bewerken en delen. Daarmee beschikken ze in SAP StreamWork altijd en direct over up-to-date Google Docs files.

Daarnaast is een aantal tools toegevoegd dat SAP StreamWork nog gemakkelijker, sneller en intuïtiever maakt. Op basis van feedback van gebruikers hebben SAP StreamWork ontwikkelaars de volgende tools ontwikkeld:

  • Een nieuwe “People” button die gebruikers helpt om snel mensen in hun netwerk te vinden die een waardevolle bijdrage aan hun project kunnen leveren.
  • Een optie om documentversies aan te maken voor alle typen documenten.
  • Werklijsten waarmee gebruikers hun activiteiten heel eenvoudig in groepen kunnen organiseren.
  • Een Live Filter waarmee gebruikers direct activiteiten op sleutelwoord kunnen zoeken.