>

SAP BENOEMT THE NEXT VIEW TOT MICROSOFT-SAP INTEGRATIEPARTNER

Krachtenbundeling levert complete werkplekondersteuning voor ultiem gebruiksgemak

’s-HertogenboschThe Next View gaat SAP klanten adviseren met betrekking tot Duet Enterprise. Duet Enterprise is ontwikkeld door SAP en Microsoft en biedt standaard integratie tussen beide productportfolio’s. Bedrijfsprocessen kunnen zo toegankelijk gemaakt worden in een voor de eindgebruiker vertrouwde omgeving. Na de introductie van Duet in 2007 biedt de recent geïntroduceerde Enterprise versie de vrijheid om, naast de standaard scenario’s, bedrijfsspecifieke scenario’s te realiseren.

The Next View is gespecialiseerd in het adviseren en het realiseren van oplossingen voor bedrijven die meer efficiëntie in bedrijfsprocessen nastreven. Duet Enterprise speelt hierin een belangrijke rol. In het nieuwe partnerschap tussen SAP en The Next View wordt de expertise van beide ondernemingen gebundeld voor de realisatie van kant-en-klare oplossingen voor specifieke bedrijfsscenario’s. Klanten profiteren van een kortere implementatie en hergebruik van reeds ontwikkelde scenario’s.

Pim de Wit, Sr. Manager bij The Next View: “De kracht van SAP ligt traditioneel in de ondersteuning van primaire en secundaire bedrijfsvoering. Microsoft heeft juist de talenten in huis voor het effectief samenwerken in informatie gedreven processen. SAP en Microsoft vormen daarom voor veel organisaties de ideale combinatie. Duet Enterprise biedt de noodzakelijke basis voor interoperabiliteit”.

Marcel Groenenboom, Director Partner Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “SAP Duet Enterprise is primair een technologisch platform. De inhoud die door partners wordt toegevoegd is cruciaal voor de juiste toepassing bij onze klanten. The Next View levert precies die expertise die onze klanten vragen. Ik ben overtuigd dat de combinatie van The Next View en SAP Duet Enterprise de gebruikers de ervaring geeft van alles wat SAP en Microsoft in de afgelopen jaren gezamenlijk voor ogen hebben gehad: ultiem gebruiksgemak”.

Over The Next View

The Next View verbetert de prestaties van klanten door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en eenvoudig toegankelijk te maken. The Next View realiseert intelligente oplossingen op basis van een integraal concept dat recht doet aan de wensen van gebruikers, de eisen vanuit de business en de technische mogelijkheden. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke werkplek die ingericht is voor optimale prestaties en het creëren van waarde. Meer informatie is beschikbaar op www.thenextview.nl.