>

SAP INTRODUCEERT BUSINESS ONE VERSIE 8.81

SAP Business One versie 8.81 in Nederland beschikbaar

’s-HertogenboschSAP heeft SAP Business One 8.81, de nieuwste versie van de totaaloplossing van SAP voor kleine en middelgrote ondernemingen, wereldwijd vrijgegeven. Gedurende de afgelopen pilot-periode zijn meer dan 200 klanten gemigreerd naar SAP Business One versie 8.81.

SAP Business One versie 8.81 maakt onderdeel uit van de SAP Business One Roadmap en de planning van toekomstige releases.

De productstrategie van SAP stelt klanten in staat om via eenvoudige upgrades steeds te beschikken over de nieuwste functionaliteiten en allernieuwste innovaties zoals dashboards, widgets en de iPhone/iPad applicatie.

SAP Business One versie 8.81 biedt daarnaast een breed scala aan nieuwe functies, zoals een nieuwe geavanceerde BTW-code bepaling, een uitgebreidere kostenadministratie en een nieuwe inkoopoffertemodule inclusief een uitgebreide leveranciersbeoordelingsrapportage.

Om de kosten van het onderhoud van de applicatie verder te reduceren, heeft SAP nieuwe tools ontwikkeld. Deze tools maken het mogelijk om het onderhoud en de support van SAP Business One eenvoudiger en effectiever te laten verlopen door een nauwere samenwerking tussen de klant, SAP en de SAP Channel partner.

Arjan Vork, Channel Development Manager bij SAP Nederland: “De eerste feedback van onze klanten, implementatie- en ontwikkelpartners en analisten over SAP Busines One versie 8.81 is ronduit positief. Deze versie is het resultaat van een volledig en toegewijd team dat volgens ons de sleutel zal zijn naar nog meer succes voor ondernemers nu en in de toekomst.”