>

DOMANI BUSINESS SOLUTIONS LEVERT WERELDWIJD ALS EERSTE SAP BUSINESS ONE STARTER PACKAGE

VenloPack kiest als eerste voor deze complete versie van SAP Business One

’s-HertogenboschDomani Business Solutions heeft op wereldwijd niveau als eerste SAP partner SAP Business One Starter Package verkocht aan een klant. VenloPack, een bedrijf dat is gericht op reparatie, onderhoud en handel van verpakkingsmachines, gaat SAP Business One voor het MKB inzetten voor het stroomlijnen van zijn bedrijfsprocessen. SAP Business One Starter Package is speciaal op de markt gebracht voor kleine MKB-bedrijven met maximaal vijf gebruikers. De implementatietijd van het pakket is zeer snel met circa drie dagen. Domani Business Solutions is vanuit Nederland nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit pakket.

SAP Business One Starter Package
SAP Business One Starter Package levert de kernfunctionaliteiten van SAP Business One, zoals inkoop, verkoop, serviceplanning, financiën, CRM en voorraadbeheer tegen sterk gereduceerde licentietarieven. Een aantal andere SAP Business One functionaliteiten, zoals uitgebreide productieaansturing en servicemanagement, is niet opgenomen. Reden hiervoor is dat de meeste kleinbedrijven deze complexe functionaliteiten niet zo in de praktijk toepassen.

Upgrade naar SAP Business One
SAP wil met het SAP Business One Starter Package tegemoet komen aan de toenemende vraag van kleine bedrijven naar geïntegreerde totaaloplossingen die niet te duur zijn. Een eventuele upgrade naar de volledige editie van SAP Business One is eenvoudig en kan direct plaatsvinden: er zijn immers geen implementaties, migraties of extra trainingen hiervoor nodig.

Snel software in gebruik nemen
Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions: “We zijn erg trots dat we samen met SAP Nederland wereldwijd de eerste order hebben geplaatst bij VenloPack. Met SAP Business One Starter Package laten we zien dat SAP niet duur en moeilijk is. Het is een praktische totaaloplossing in dit segment, waarin alle benodigde functionaliteiten standaard beschikbaar zijn tegen een heel aantrekkelijke prijs. Een bijkomend voordeel is dat als bedrijven gaan doorgroeien, ze geen nieuwe software hoeven te implementeren of aan te schaffen. Sterker nog, onze klanten pretenderen bij verdere groei door SAP Business One geen extra toename in personeel te hebben.”

Betaalbare oplossing
Joost van den Heuvel, Channel Enablement & Solution Expert bij SAP Nederland: “Met SAP Business One Starter Package krijgen ook kleine bedrijven de beschikking over een uiterst betaalbare oplossing waarin alle noodzakelijke functionaliteiten zijn geïntegreerd. Het pakket levert precies die functionaliteiten die nodig zijn voor een professionele bedrijfsvoering en is snel en gemakkelijk te implementeren. Dat Domani Business Solutions wereldwijd de eerste partner is die de oplossing bij een klant heeft verkocht, is natuurlijk een enorme opsteker; zowel voor henzelf als voor SAP Nederland. Het is weer eens een bevestiging dat Nederland wereldwijd vooroploopt in het SAP domein.”

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One implementatie- & servicepartner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail en voeding en chemie bedrijven. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 SAP Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl