>

NIEUWE RELEASE VAN SAP BUSINESSOBJECTS GOVERNANCE, RISK EN COMPLIANCE (GRC) WERELDWIJD BESCHIKBAAR

Business analytics-oplossing biedt organisaties hoge mate van proactiviteit

’s-HertogenboschDe nieuwe release van SAP BusinessObjects Governance, Risk en Compliance (GRC) is nu wereldwijd beschikbaar. Met de nieuwe release kunnen bedrijven tegen lagere kosten en met minder inspanningen hun risk- en compliance-programma’s beheren. Daarnaast stelt SAP BusinessObjects GRC 10.0 bedrijven in staat om hun omzet, aandeelhouderswaarde en reputatie trefzekerder te beschermen en hun bedrijfsprestaties en

-resultaten verder te optimaliseren.

Grip krijgen op business

Met de business analytics-oplossingen van SAP profiteren bedrijven zowel van samengebundelde oplossingen voor business intelligence (BI), data warehousing, enterprise information management (EIM), enterprise performance management (EPM) en GRC als van analytische tools om beter grip te krijgen op hun business en groeiscenario’s.

Inzicht in risico’s

Release 10.0 introduceert een normale look & feel voor alle applicaties in de GRC-suite. De oplossing heeft ingebouwde BI-rapportages en -dashboards en beschikt over een grafische tool om risico’s te definiëren en te beschrijven. De nieuwe features maken de oplossing gebruiksvriendelijker en stellen medewerkers in staat om de risico’s ook inzichtelijk te maken voor businessmanagers met beperkte GRC-kennis. Door GRC-activiteiten te integreren in de centrale bedrijfsprocessen en applicaties, kunnen leidinggevenden hun business proactief en strategisch beheren in plaats van reactief.

Referenties SAP BusinessObjects GRC

De reacties van klanten, analisten en partners op release 10.0 van SAP BusinessObjects GRC zijn erg positief. Cindy Jutras van Mint Jutras zegt: “De stem van SAP klanten heeft nooit luider geklonken” en “SAP levert meer waarde aan haar zijn door zorgvuldig te luisteren naar hun behoeften.” Op dit moment lopen meer dan honderd projecten met release 10.0 van SAP BusinessObjects GRC. Hiervan zijn vele inmiddels live gegaan, zoals Levi Strauss & Co., Sharp Electronics en Zurich Financial Services.

Over SAP

SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 170.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.