>

Allpa Marine Equipment met SAP Business One 8.8 klaar voor ketenintegratie

Allpa Marine Equipment verhoogt zijn dienstverlening in de keten

NijmegenAllpa Marine Equipment, een bedrijf dat is gericht op de verkoop van maritieme producten, heeft gekozen voor een upgrade van SAP Business One. Na een succesvolle implementatie door de medewerkers van Domani Business Solutions uit Venlo werden de beoogde voordelen al snel behaald. Met name de marktbenadering en interne procesafhandeling zijn verder geoptimaliseerd. Daarnaast zijn de bijkomende handmatige handelingen fors afgenomen.

Allpa voerde binnen 24 uur een upgrade van zijn SAP Business One omgeving door. De redenen voor de upgrade naar versie 8.8 waren de vernieuwde en zeer uitgebreide functionaliteiten. Naast een verdere optimalisatie van de interne processen binnen de organisatie profiteren ook de relaties van Allpa hiervan.

“Domani Business Solutions en SAP hebben haar toezeggingen meer dan waargemaakt. Met SAP Business One 8.8 hebben wij een state-of-the-art oplossing. Net als bij de eerste versie van SAP Business One behoefte ook deze versie weinig toelichting. Gebruikers vinden direct hun weg binnen het systeem”, aldus Mark Rutgers, directeur bij Allpa Marine Equipment. “Maar nog belangrijker vind ik de nieuwe standaardmogelijkheid om direct te kunnen integreren met de systemen van onze klanten en leveranciers. Hiermee biedt Allpa een ongekende meerwaarde naar haar relaties.”

Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions: “Samen met Allpa lanceren wij het eerste concept van standaard-ketenoptimalisatie binnen het MKB. Service staat bij Allpa hoog aangeschreven en persoonlijk contact is daarbij erg belangrijk. Desondanks wisten wij samen met Allpa het concept dusdanig op te zetten dat beide componenten hierin optimaal zijn meegenomen. Hierdoor kunnen ook de klanten en leveranciers hun processen eenvoudig optimaliseren, waardoor de service van Allpa verder toeneemt.”

Over Allpa Marine Equipment
Allpa is een toonaangevende Europese watersportgroothandel. Dynamisch en sterk, internationaal werkend met producten voor alle facetten van de watersport voor zeil- en motorjachtwerven, nauticshops, service bedrijven en ook voor de kleine commerciële vaart. Het domein van Allpa betreft zowel nieuwbouw als de after market. Allpa kenmerkt zich door een uitgebreid leveringsprogramma, met producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding laten zien. Een grote voorraad, korte levertijden, professioneel advies en een flexibele organisatie maken Allpa tot een top professionele organisatie. De continue investeringen in de organisatie (waarvan SAP Business One er één is) maken dat Allpa haar concurrentie ver vooruit is. Het hoge serviceniveau maakt dat, zelfs in moeilijke tijden als thans, Allpa als financieel uiterst gezond kan worden aangemerkt. www.allpa.nl

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One implementatie- & servicepartner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail en voeding en chemie bedrijven. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 SAP Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl