>

DUTCH DELTA SYSTEEM TECHNOLOGIE NIEUWE SAP BUSINESS ALL-IN-ONE PARTNER

’s-HertogenboschDutch Delta Systeem Technologie uit Liempde is benoemd tot SAP Partner in Nederland. Het bedrijf is vooral actief binnen lokale overheden en bedient sinds een aantal jaren meer dan 100 gemeenten op het gebied van technisch SAP beheer, consultancy en advies. Zij bieden onder meer Remote Releasemanagement, Totaal Beheer, SAP migraties, Powersystems en Opleidingen. Vanuit het nieuwe partnership kan Dutch Delta Systeem Technologie ook SAP Business All-in-One oplossingen aan overheden leveren.

Marc Liebregts, directeur van Dutch Delta Systeem Technologie: “Ons marktaandeel is in een zeer korte tijd flink gegroeid. Deze erkenning zorgt ervoor dat we deze groei nog verder kunnen uitbouwen. Door lokale overheden ook SAP software en services aan te bieden, wordt onze dienstverlening nog completer. Samenwerking met andere SAP partners in Nederland is daarbij een belangrijke succesfactor. Omdat alle relevante functionaliteiten in één oplossing zijn geïntegreerd, is SAP uitermate geschikt voor lokale overheden.”

Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland: “Dutch Delta Systeem Technologie is een innovatieve partij die binnen de markt van lokale overheden over veel kennis en ervaring beschikt. Bovendien zijn ze erg thuis in SAP. Daarom vormen zij een belangrijke pilaar in ons partner ecosysteem.”

Over Dutch Delta Systeem Technologie
Dutch Delta Systeem Technologie is een onderdeel van Dutch Delta Group, een veelzijdige zelfstandige en onafhankelijke dienstverlener voor de lokale overheid op het gebied van o.a. systeemtechniek, detachering, financiën, besturing, basisregistraties en belastingen. Dutch Delta Group is thuis op alle niveaus binnen een organisatie, met specifieke kennis van lokale overheden. Dutch Delta Systeemtechniek is een kenniscentrum voor IBM, SAP en Oracle. Kijk voor meer informatie op www.dutchdeltagroup.nl

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 170.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.