>

Nieuwe releases van Business Intelligence (BI) en Enterprise Information Management (EIM) oplossingen wereldwijd beschikbaar

’s-HertogenboschSAP heeft vandaag de wereldwijde beschikbaarheid van release 4.0 van zijn Business Intelligence (BI) en Enterprise Information Management (EIM) oplossingen aangekondigd. Deze oplossingen maken deel uit van het SAP BusinessObjects portfolio. Release 4.0 van de SAP BusinessObjects Edge BI software is vanaf vandaag ook algemeen beschikbaar. De oplossingen weerspiegelen de toekomst van analytics, met tal van real-time, mobiele en sociale mogelijkheden. Organisaties kunnen met de nieuwe oplossingen hun business nog dieper doorgronden en betere beslissingen maken op basis van betrouwbare data.

Zowel grote organisaties als MKB-bedrijven en bedrijfsonderdelen kunnen de nieuwe releases inzetten om nieuwe, waardevolle inzichten te krijgen. Medewerkers kunnen dat vanuit kantoor doen of als ze onderweg zijn. Met innovaties, zoals mobile BI for iPad, en uitbreidingen, zoals locatiegebaseerde analytics via een Google Maps-integratie, kunnen klanten met één druk op de knop hun businessgegevens en sociale data analyseren én visualiseren.

De nieuwe BI-oplossingen zijn ontworpen in harmonie met de nieuwe release van SAP BusinessObjects EIM oplossingen en SAP HANA oplossingen. Met SAP HANA kunnen klanten real-time analyses op grote hoeveelheden data – ofwel big data – uitvoeren. Met nieuwe mogelijkheden, zoals SAP BusinessObjects Information Steward software, kunnen business en IT nog nadrukkelijker samenwerken. Op deze manier kunnen zij een strak informatiebeheerbeleid door het hele bedrijf heen garanderen, dat voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

Klanten hebben toegang tot de 4.0 releases via het SAP Service Marketplace. Producthandleidingen zijn beschikbaar via het eLearning Center op SAP Community Network.

Bezoek voor meer informatie de Business Analytics newsroom.