>

Radboud Berg treedt toe tot managementteam sap nederland

’s-HertogenboschRadboud Berg treedt per 1 november 2011 aan bij SAP Nederland als lid van het managementteam. In die functie volgt hij Willem van Buren op als Director Field Services, die een functie op Europees niveau bij SAP heeft aanvaard. In deze rol is Berg verantwoordelijk voor Consulting, Education en Support voor de Nederlandse markt met sterke internationale samenwerkingsverbanden.

Radboud Berg (45 jaar) heeft Technische Informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. In 1990 is hij in dienst getreden bij Utopics Informatie-architecten. Utopics is in 1995 opgegaan in ICT dienstverlener Ordina. Binnen Ordina heeft Berg diverse directiefuncties bekleed in de financiële sector. Daarna is hij achtereenvolgens verantwoordelijk geweest voor de onderdelen System Integration & Development en Application Outsourcing & Projecten. Vanaf 2010 was Berg verantwoordelijk voor Ordina Business Solutions en ICT. In zijn loopbaan heeft hij een breed netwerk opgebouwd in met name de financiële en publieke sector.

Zijn overgang van een ICT-dienstverlener naar een softwareleverancier beschouwt Berg als een uitdaging. “Mijn kennis en ervaring is gelegen in de combinatie van management, commercie en inhoud. Die komen tot hun recht in functies, gebaseerd op zware managementverantwoordelijkheid met een inhoudelijk en commercieel accent.”