>

Xperi nieuwe partner van SAP

’s HertogenboschSAP specialist Xperi uit Den Bosch is benoemd tot SAP Business All-in-One Partner. Xperi is een nieuw initiatief van SAP experts die in deze markt al vele succesvolle implementaties hebben uitgevoerd. Het bedrijf richt zich vooral op groothandels- en productiebedrijven en is momenteel actief in Nederland en België.
Xperi zet onder meer ERP Baseline van SAP Business All-in-One in: een geïntegreerde oplossing van SAP met een gegarandeerd snelle implementatie tegen vaste kosten. Xperi levert daarnaast zelf ontwikkelde businessapplicaties met behulp van BusinessObjects, mobiele applicaties en aanvullende diensten. Groothandels- en productiebedrijven kunnen met deze apps snel op hun veranderende behoeften inspringen.

Businessapplicaties
Xperi gebruikt onder andere een webconfiguratietool voor zijn ERP-implementaties. Hiermee kunnen gebruikers de configuratie zelf bepalen en online de verwachte investering direct uitrekenen. De businessapps worden op een nieuwe manier aangeboden. Zo worden de producten gedurende een proefperiode gratis ter beschikking gesteld. De Xperi-diensten zijn zo ingericht dat bedrijven er direct gebruik van kunnen maken – zonder ingewikkelde procedures of grote contracten.

Quotes SAP en Xperi
Patrick Jansen, Sales- en Marketing Manager van Xperi: “De erkenning vanuit SAP vormt een prima basis om onze business verder uit te bouwen. Korte implementaties, een direct toegevoegde waarde en snelheid van levering zijn voor ons sleutelwoorden. SAP oplossingen zoals ERP Baseline en SAP BusinessObjects zijn daarvoor uitstekende hulpmiddelen.”
Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland: “Xperi is een innovatieve partij die binnen de markt van groothandels- en productiebedrijven én op SAP gebied over veel ervaring en kennis beschikt. Voor SAP zijn dit soort partners enorm belangrijk. Xperi gaat voor eenvoud en zoekt naar de oplossing binnen de mogelijkheden van het bestaande. Of dat nu binnen de standaardfunctionaliteit van SAP, of binnen het door hen zelf ontwikkelde applicatie- en dienstenportfolio is. Zulke partners zijn meer dan welkom.”

Over Xperi
SAP specialist Xperi heeft zijn hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Xperi gelooft in innovatie. Snelle technologische veranderingen zijn de brandstof voor ontwikkeling en bieden bedrijven grote kansen.
Xperi helpt bedrijven nieuwe technologieën succesvol toe te passen door IT-oplossingen en diensten te bieden die eenvoudig en pragmatisch van aard zijn, die weinig tot geen risico’s dragen en direct toegevoegde waarde leveren. Xperi gebruikt hiervoor SAP ERP Baseline, eenvoudige innovatieve businessapplicaties op basis van BusinessObjects en mobility en krachtige nieuwe servicegerichte diensten onder de naam CliX. Meer informatie is beschikbaar op www.Xperi.nl