>

SAP en Dutch Delta Group maken prestaties van gemeentes transparant

City Performance Management speciaal ontwikkeld voor Nederlandse gemeentes op basis van SAP BusinessObjects

‘s-HertogenboschDutch Delta Systeem Technologie uit Liempde levert de SAP BusinessObjects City Performance Management applicatie aan gemeenten. City Performance Management is speciaal ontwikkeld voor Nederlandse gemeentes; het is gebaseerd op de Balanced Scorecard van Kaplan & Norton, een veelgebruikte techniek voor strategisch management, en ondersteunt bestuur én management bij de besturing van een gemeente.

Marc Liebregts, directeur van Dutch Delta Systeem Technologie: “City Performance Management biedt een gemeente de mogelijkheid om voor ieder bestuursdoel een dashboard in te richten. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in de onderlinge verbanden tussen doelen, budgetten, acties en de gewenste effecten. Een gemeente kan zo verschillende scenario’s gemakkelijk gemeentebreed doorrekenen of eenvoudig verantwoording afleggen over geleverde prestaties. City Performance Management is een snel te implementeren oplossing.”

Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland: “Dutch Delta Systeem Technologie is een innovatieve partij die met deze applicatie én haar grote kennis van gemeentelijke besturingsprocessen gemeenten uitstekend kan bedienen. Dutch Delta Group werkt hard aan de uitbreiding van haar portfolio en SAP geeft hen hierbij alle steun die zij nodig hebben.”

Over Dutch Delta Systeem Technologie
Dutch Delta Systeem Technologie is een onderdeel van Dutch Delta Group, een veelzijdige zelfstandige en onafhankelijke dienstverlener voor de lokale overheid op het gebied van o.a. software, systeemtechniek, detachering, financiën, besturing, basisregistraties en belastingen. Dutch Delta Group is thuis op alle niveaus binnen een organisatie, met specifieke kennis van lokale overheden. Dutch Delta Systeemtechniek is een kenniscentrum voor IBM, SAP en Oracle. Kijk voor meer informatie op www.dutchdeltagroup.nl

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op <a target="_blank" href="Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op
www.sap.nl.