>

Accenture ontvangt SAP Validated Expertise Partnership Award

Erkenning voor snelle opbouw expertise en implementaties SAP mobility-oplossingen

AmsterdamAccenture Nederland heeft de Validated Expertise Partnership Award van SAP ontvangen. Met deze award erkent SAP de inspanningen van Accenture Nederland op het vlak van training, kennisopbouw, ontwikkeling en marketing van SAP mobility-oplossingen in Nederland. Accenture werkt niet alleen hard aan de uitbreiding en verdieping van deze expertise, maar heeft ook als enige partner al implementaties op basis van de nieuwste SAP mobility oplossing, Syclo gedaan. De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse conferentie van de VNSG, de vereniging van Nederlandstalige SAP-gebruikers.

De ontwikkeling en inzet van mobiele oplossingen binnen bedrijven maakt een sterke groei door. Veel organisaties zien de voordelen die mobiele toepassingen bieden en proberen deze technologieën snel en effectief in hun organisatie te integreren. Accenture beschikt over de kennis en ervaring om te ondersteunen in de ontwikkeling van een mobiele strategie, technologiekeuze- en ontwikkeling, inclusief aspecten zoals beveiliging en BYOD. Hiervoor maakt Accenture Nederland onder andere deel uit van het wereldwijde SAP Services partnership en is betrokken bij de gemeenschappelijk app-ontwikkeling op basis van het Sybase Unwired Platform. Daarnaast heeft Accenture specialisten voor strategieontwikkeling, Afaria en Syclo. Deze expertise heeft ertoe geleid dat Accenture in Nederland al een aantal SAP mobility implementaties heeft afgerond.

Irine Gaasbeek, Senior Executive SAP bij Accenture Nederland: “Accenture loopt wereldwijd voorop in de ontwikkeling en implementatie van mobiele toepassingen voor bedrijven. Ons doel is om bedrijven te helpen om het maximale uit mobility technologie te laten halen. Deze award onderstreept het belang van ons wereldwijde partnership met SAP op het vlak van enterprise mobility. Voor de Nederlandse markt is het echter vooral belangrijk dat we die technologie al hebben vertaald naar concrete projecten. Daarmee bewijzen we dat bedrijven kunnen helpen om de inzet van mobiele toepassingen snel te vertalen naar concrete business-voordelen.”

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met management consulting, technology services en outsourcing. We hebben meer dan 246,000 mensen in dienst die klanten bedienen in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance organisaties en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle industrieën en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2011, bedroeg 25.5 miljard Amerikaanse dollar. Kijk voor meer informatie op www.accenture.nl

Noot voor de redactie
Accenture
Anja van Beijnum-Breunis
Press Manager
E-mail: anja.van.beijnum@accenture.com
Tel.: 020-4938383