>

SAP reikt validated expertise partner awards uit

Partners beloond voor diepgaande kennis of innovatieve oplossingen

‘s-HertogenboschSAP heeft voor het eerst de Validated Expertise Partner Awards uitgereikt. Deze SAP onderscheiding wordt uitgereikt aan partners die een specifieke, diepgaande kennis in een bepaalde bedrijfstak hebben of een onderscheidende oplossing hebben ontwikkeld op basis van een bepaalde SAP oplossing of technologie; bovendien hebben deze partners in het afgelopen jaar één of meer projecten gerealiseerd en opgeleverd.

De awards zijn uitgereikt tijdens het VNSG Congres, de jaarlijkse bijeenkomst van SAP gebruikers. De categorieën waarin SAP de prijzen heeft uitgereikt, zijn Analytics, Mobility, Application Lifecycle Management & Testing en Life Sciences.

De partners die een onderscheiding hebben ontvangen, zijn:

Validated Expertise Partner HANA Appliance

  • Capgemini

Validated Expertise Partner Mobility

  • Accenture
  • Acorel
  • Capgemini
  • Ideo

Validated Expertise Partner Application Lifecycle Management & Testing

  • Eclipse IT
  • Iovio

Validated Expertise Partner Manufacturing

  • Quinso

Validated Expertise Partner Life Sciences

  • Goldfish

“Deze Validated Expertise Partners hebben zich de knowhow in een bepaald expertisegebied diepgaand eigen gemaakt. Zij spreken de taal, maken deel uit van de cultuur in de betrokken sector, kennen de bedrijfsprocessen en hebben ervaring met relevante SAP oplossingen voor deze expertisegebieden. SAP heeft bijzonder veel waardering voor deze partners en wil dat graag laten blijken”, zegt Mark Raben, CTO van SAP Nederland.

Het Validated Expertise Partnerprogramma komt wereldwijd in de plaats van bestaande (lokale) Expertise Partnerprogramma’s.