>

SAP Businessobjects Mobile Bi Nu Ook Beschikbaar Voor Android

App te downloaden via Google Play

s-HertogenboschSAP BusinessObjects Mobile BI, een oplossing waarmee medewerkers via mobile devices toegang hebben tot belangrijke Business Intelligence (BI)-gegevens, is nu ook beschikbaar voor gebruikers van smartphones en tablets op basis van Android. De app kan worden gedownload via Google Play, de appstore voor Android.

Met SAP BusinessObjects Mobile BI for Android kunnen mobiele gebruikers nu snel en eenvoudig zakelijke gegevens op hun smartphone of tablet bekijken, visualiseren en delen. Medewerkers van bedrijven en overheidsorganisaties kunnen hierdoor altijd en op iedere willekeurige locatie werken met actuele gegevens over onder andere klanten, producten en orders.

Belangrijke kenmerken van SAP BusinessObjects Mobile BI for Android zijn:

  • Maakt SAP BusinessObjects Web Intelligence-rapporten beschikbaar voor Android-gebruikers.
  • Maakt gebruik van geavanceerde analysefuncties.
  • De volledige functionaliteit is zowel online als offline beschikbaar.
  • De resultaten van analyses kunnen direct via e-mail worden gedeeld met anderen.
  • Maakt gebruik van het Sybase Unwired Platform, waarmee organisatie eenvoudig en snel mobiele apps voor verschillende omgevingen kunnen ontwikkelen.
  • Beschikt over een groot aantal geavanceerde security-voorzieningen, waaronder het uitschakelen van wachtwoorden en het opslaan van documenten.

Mobile First-strategie
Met de komst van SAP BusinessObjects Mobile BI for Android geeft SAP verdere invulling aan zijn Mobile First-strategie. Deze strategie is gericht op het probleemloos delen van Business Intelligence-content tussen kantoorwerkers en mobiele werkers. Ook maakt deze strategie het voor mobiele werkers mogelijk om zelf op locatie analyses te doen. Hiervoor is een eenvoudig te gebruiken ontwerptool beschikbaar.

SAP introduceerde eerder al in het kader van de Mobile First-strategie SAP BusinessObjects Mobile BI for iPad en SAP BusinessObjects Explorer for iPad. Met SAP BusinessObjects Mobile BI kunnen mobiele werkers gebruik maken vooraf gedefinieerde rapporten en analyses. Met SAP BusinessObjects Explorer heeft een mobiele gebruiker een compleet BI-dashboard tot zijn beschikking.

Bekijk een demo op: http://www.youtube.com/watch?v=OzUKpf7Yj28

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.