>

Acorel: Mobility-en Crm-specialist in SAP Ecosysteem

Klantgegevens veilig, snel en actueel beschikbaar voor service, sales en marketing

s-HertogenboschSAP Nederland en Acorel hebben hun samenwerking versterkt door middel van een nieuwe Value Added Reseller overeenkomst. Het nieuwe partnership vloeit voort uit het toekennen van de Validated Expertise Partner-onderscheiding aan Acorel vorig jaar. Afgelopen voorjaar heeft SAP deze onderscheiding voor het eerst uitgereikt aan bedrijven die een onderscheidende oplossing hebben ontwikkeld op basis van een bepaalde SAP technologie.

Acorel biedt met SAP CRM (Customer Relationship Management) en SAP Mobility oplossingen aan voor het veilig en snel registreren en bijhouden van alle bedrijfsgegevens. Door medewerkers toegang te verlenen tot SAP via hun smartphone of tablet kunnen ze alle werkzaamheden altijd en overal afhandelen. Zo kunnen zij snel handelen bij cruciale situaties. Bedrijven zijn daardoor verzekerd van actuele klantgegevens ten behoeve van hun sales-, service-, en marketingactiviteiten. SAP wordt door Acorel geïmplementeerd op basis van een zogenaamde Rapid Deployment Solution. Hiermee is binnen zes tot acht weken een complete en werkende oplossing beschikbaar. Acorel levert de oplossingen on premise, in een private cloud en onDemand.

Robbert van der Ploeg, directeur bij Acorel: ”Onze bedrijfsnaam staat voor Accounts, Contacts and Relationships. Dat is waar het bij onze klanten om draait. Het bijhouden van klantgegevens is cruciaal voor bedrijven, die zich staande moeten houden op mondiale markten met sterke concurrentie. Wij geloven dat door persoonlijk ondernemen de beste successen worden behaald en wij werken graag intensief samen met onze klanten en partners. Wij vinden het dan ook geweldig dat SAP Nederland deze samenwerking waardeert door ons als Value Added Reseller te onderscheiden.”

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “Vanwege hun diepgaande kennis van CRM-systemen en hun expertise in onze mobility technologie hebben wij Acorel de onderscheiding van Value Added Reseller toegekend. Ons onderlinge vertrouwen heeft geresulteerd in een reeks innoverende projecten, die direct een bijdrage leveren aan de waardeketen bij de betreffende organisaties. Ook wij beschouwen mobility en cloud-technologie als een natuurlijk verlengstuk van onze CRM-oplossing. We zijn daarom zeer verheugd over een versterking op dat vlak met het doelgerichte en bewezen vakmanschap van Acorel.”

Over Acorel
Acorel is een veelzijdige consultancy partner met een breed spectrum aan diensten op het gebied van SAP CRM en Mobility. Acorel heeft een uitstekend trackrecord, up-to-date kennis en loopt voorop in markt. Acorel heeft meerdere mobility projecten succesvol afgerond op het gebied van app development, device management en SAP Sybase oplossingen. Daarnaast is Acorel als geen ander in staat uw sales-, service- en marketingprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Kijk voor meer informatie op www.acorel.nl

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.