>

NorthgateArinso en PinkRoccade introduceren CareCTRL 3.1

Nieuwe release helpt zorgorganisaties bij de professionalisering van hun HR-dienstverlening

NieuwegeinNorthgateArinso en PinkRoccade introduceren release 3.1 van CareCTRL. CareCTRL is een ERP-oplossing die de bedrijfsprocessen binnen de zorgorganisatie met elkaar verbindt. De oplossing is gebaseerd op SAP en specifiek ontwikkeld voor de zorg. NorthgateArinso heeft samen met PinkRoccade een nieuwe release van CareCTRL uitgebracht om de HR-processen binnen zorgorganisaties nog beter te stroomlijnen en te versnellen.

Release 3.1 van CareCTRL biedt uitgebreide functionaliteit voor Employee en Manager Self Service (ESS en MSS). Organisaties kunnen gebruikmaken van digitale formulieren voor onder andere het proces voor indienst- en uitdiensttreding, het overplaatsen van medewerkers en het registreren van jaargesprekken. Nieuwe digitale formulieren voor andere HR processen zijn eenvoudig toe te voegen.

Naast de registratie van de ziek- en betermeldingen kunnen managers nu ook het proces rond de Wet Verbetering Poortwachter op een eenvoudige wijze monitoren en up to date houden. Uitgevoerde acties worden direct bijgewerkt in het plan van aanpak. In release 3.1 zijn alle scenario’s gestandaardiseerd en deze kunnen op een eenvoudige manier worden geactiveerd. De implementatietijd wordt hierdoor verkort en zorgorganisaties kunnen CareCTRL daardoor snel in gebruik nemen.

Met versie 3.1 kan nu ook het volledige digitale personeelsdossier in CareCTRL worden opgenomen. HR-medewerkers hebben zo vanaf iedere locatie toegang tot personeelsgegevens en zijn hierdoor een stuk flexibeler. Organisaties worden hierdoor breder bediend en hebben steeds minder afzonderlijke oplossingen van verschillende leveranciers nodig. Wanneer alle HR-informatie in één systeem is opgenomen, wordt naast een reductie in kosten en tijd ook de foutkans kleiner.

“CareCTRL is al jaren een succesvolle oplossing van PinkRoccade waar onze klanten naar tevredenheid mee werken”, zegt Huub Deterd, directeur bij PinkRoccade Healthcare. “Samen met onze partner NorthgateArinso hebben we een aantal belangrijke aanpassingen en toevoegingen gedaan waardoor onze klanten nog efficiënter en flexibeler kunnen werken.”

“Ons partnerschap met PinkRoccade stelt ons in staat om onze klanten binnen de zorg een goede en betrouwbare dienstverlening te bieden. Met de nieuwe uitbreidingen aan CareCTRL 3.1 kunnen zorgorganisaties zorgen voor een professionelere en flexibelere HR-dienstverlening”, zegt Anita Lettink, VP Northern Europe bij NorthgateArinso. “HR-medewerkers kunnen met een online personeelsdossier binnen CareCTRL flexibeler en sneller werken. En medewerkers kunnen bovendien hun HR-verzoeken vanaf iedere online locatie indienen. Dit is iets waar steeds meer medewerkers behoefte aan hebben.”