>

SAP benoemt Xperi tot qualified RDS all-in-one partner

Rapid Deployment Solutions maken snelle en transparante implementaties van SAP Business All-in-One voor MKB mogelijk

’s-HertogenboschSAP Nederland heeft Xperi benoemd tot Qualified Rapid Deployment Solutions (RDS) partner voor SAP Business All-in-One. De twee partijen halen daarmee de bestaande banden verder aan. In juni 2012 benoemde SAP Xperi al tot Value Added Reseller (VAR).

ERP en BI voor het midden- en kleinbedrijf
Xperi richt zich volledig op het implementeren van de Enterprise Resource Planning (ERP) en Business Intelligence (BI) oplossingen van SAP in het MKB. Met het behalen van de SAP RDS-kwalificatie is Xperi officieel gekwalificeerd voor het verkopen, implementeren en beheren van SAP Business All-in-One Rapid Deployment Solutions. Met RDS kan Xperi een complete SAP omgeving implementeren in minder dan zeventien weken, binnen een vooraf vastgestelde scope en investering. Organisaties kunnen met de online SAP configurator een gedetailleerd beeld krijgen van de oplossing en zo zelf een overwogen keuze maken uit de pakketten van SAP Business All-in-One. Daarnaast krijgen ze onder meer de gespecificeerde kosten per pakket te zien en hebben ze de beschikking over allerlei voorbeelden van hoe de oplossing in de praktijk werkt.

SAP Business All-in-One
De oplossingen van SAP Business All-in-One sluiten aan bij de behoeften van middelgrote ondernemingen. Ze bestrijken alle aspecten met één complete, geïntegreerde, branchespecifieke en vooral ook configureerbare oplossing voor financiën, HR, inkoop, voorraadbeheer, productie, logistiek, productontwikkeling, corporate services, klantenservice, verkoop en marketing.

Peter Geelen, algemeen directeur van Xperi: “Wij zijn zeer verheugd met deze benoeming. Wij combineren onze jarenlange SAP ervaring in het MKB met de complete instrumenten van RDS. Hiermee kunnen wij het MKB voorzien van een snelle, efficiënte SAP implementatie met weinig risico en tegen vooraf vastgestelde investeringen.”

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels van SAP: “Het afgelopen jaar heeft Xperi aangetoond de benoeming tot Value Added Reseller meer dan waar te kunnen maken. Met de benoeming tot RDS-partner kan Xperi middelgrote bedrijven helpen optimaal gebruik te maken van SAP technologie die ook grote ondernemingen inzetten om efficiënter te werken en betere prestaties te leveren dan de concurrentie.”

Over Xperi
SAP specialist Xperi heeft zijn hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Xperi gelooft in innovatie. Snelle technologische veranderingen zijn de brandstof voor ontwikkeling en bieden bedrijven grote kansen. Xperi helpt bedrijven in het MKB nieuwe technologieën succesvol toe te passen door IT-oplossingen en -diensten te bieden die eenvoudig en pragmatisch van aard zijn, die weinig tot geen risico’s dragen en direct toegevoegde waarde leveren. Xperi gebruikt hiervoor SAP ERP Baseline, eenvoudige innovatieve businessapplicaties op basis van BusinessObjects en mobility en krachtige nieuwe servicegerichte diensten onder de naam CliX. Meer informatie is beschikbaar op www.Xperi.nl

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 238.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.

*** Noot voor de redactie ***

Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

SAP
Ingeborg van Beusekom
T: 073 645 75 74
E: ingeborg.van.beusekom@sap.com