>

SAP Nederland stelt Jim van der Wardt aan als HR Director

s-HertogenboschJim van der Wardt (1975) is benoemd tot Human Resources Director van SAP Nederland. Van der Wardt wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie. Het continueren van een inspirerend en duurzaam werkklimaat met vrijheid en ruimte voor talentontwikkeling zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Van der Wardt was de afgelopen 11 jaar verantwoordelijk voor HR bij Avanade Nederland (375 medewerkers), een joint venture tussen Accenture en Microsoft. Hij was lid van het lokale management team en Europese HR Directors team. Van der Wardt maakte zich sterk voor een hoge betrokkenheid van de medewerkers en het opereren als één team. Zowel lokaal als internationaal drukte hij zijn stempel op onder meer Leadership Development, Employee Value Proposition en Onboarding. Bovendien was hij verantwoordelijk voor de HR-afdeling en de recruitmentstructuur, nam deel aan de ontwikkeling van wereldwijde HR-initiatieven en participeerde succesvol aan diverse coaching- en innovatieprogramma’s. Deze ervaren HR Director werkte eerder in verschillende HR-functies voor ICTA-NAS, Tech data Nederland en Compaq Computer (nu HP).

‘Ik zie het als een unieke uitdaging om bij te dragen aan de groei van SAP Nederland’, aldus Jim van der Wardt. ‘De ICT-markt is enorm in beweging dankzij de razendsnelle technologische ontwikkelingen. SAP toont hierin marktleiderschap met innovatieve bedrijfssoftware op het gebied van predictive analytics, cloud computing, Internet of Things en mobility. Door een optimaal klimaat te creëren voor nieuw talent en carrièreontwikkeling met goed werkgeverschap, zijn we in staat om onze marktpositie te blijven versterken met de beste mensen. SAP is voor mij een Employer of Choice!.”

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.