>

SAP gecertificeerd als één van Europa’s Top Employers 2016

s’-HertogenboschSAP Nederland is officieel gecertificeerd als Top Employer in 2016. Het concern ontving deze benoeming vanwege de uitzonderlijke mogelijkheden die het biedt aan medewerkers. Naast de benoeming van SAP Nederland is het concern benoemd tot Top Employer in negen andere landen: België, Frankrijk, Israël, Italië, Rusland, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Certificering Top Employers Institute
Met hun jaarlijkse internationale onderzoek erkent Top Employers Institute vooraanstaande werkgevers over de hele wereld. Deze werkgevers bieden een uitstekend werknemersaanbod, investeren fors in talentontwikkeling en streven naar een steeds beter werkgeverschap.

Top Employers Institute onderzocht het werknemersaanbod verder op de volgende criteria: talentmanagement, workforce planning, on-boarding, leeropties en ontwikkeling, performance management, leiderschapsontwikkeling, carrièremogelijkheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en cultuur.

Werkgever in digitale wereld
SAP Nederland is zeer verheugd met de behaalde vijfde positie in de ranking van Top Employer 2016. “We zijn trots op de prestatie van SAP. Deze certificering bewijst dat we goed op weg zijn in het creëren van een diverse en allesomvattende cultuur”, zegt Jim van der Wardt, HR Director bij SAP Nederland. “Die cultuur stimuleert innovatie, vergroot onze ervaring en creëert een stimulerende werkomgeving voor onze mensen. Waardoor zij – samen met onze partners en klanten – boven zichzelf uitstijgen en succesvol zijn in deze snel veranderende, digitale wereld.”

Dennis Utter, Global Business Director bij Top Employers Institute: “Dankzij optimale werkcondities blijven medewerkers zichzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen. Uit ons uitgebreide onderzoek blijkt dat SAP een uitzonderlijke werkomgeving faciliteert. Het concern levert medewerkers een breed aanbod aan creatieve initiatieven, sterke secundaire arbeidsvoorwaarden en werkcondities en goed doordachte performance managementprogramma’s die perfect aansluiten bij de bedrijfscultuur.”

Meer informatie over de certificering van SAP Nederland vindt u op www.top-employers.com.

Over Top Employer Institute
De Top Employer Institute certificeert wereldwijd de beste HR-praktijken die werkgevers uitvoeren voor hun medewerkers met het doel hen optimaal te steunen in hun ontwikkeling. Optimale HR maakt het mogelijk dat mensen zowel op persoonlijk als professioneel vlak kunnen blijven groeien. Dit stelt organisaties vervolgens in staat om groei en ontwikkeling te realiseren, op elk moment. Met het hoofdkantoor in Nederland, heeft het Top Employer Institute sinds 1991 meer dan 1.000 toonaangevende werkgevers over de hele wereld erkend. Voor meer informatie over het Top Employer Institute en de Top Employer-certificering, kijk op: www.top-employers.com

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands