>

Indoor Brabant publiek jureert mee met ‘Audience Judging’ app van SAP

’s-Hertogenbosch,De organisatie van Indoor Brabant geeft het publiek dit jaar de mogelijkheid om mee te jureren tijdens de internationale dressuurrubrieken. Dit kan door middel van de innovatieve ‘Audience Judging’ app, die door SAP in samenwerking met het CHIO Aachen is ontwikkeld.

De app werd ontwikkeld om het publiek meer te betrekken bij de dressuursport en heeft ook een educatieve functie. Het publiek kan elke proef beoordelen en hun kennis testen in de speciale ‘expert mode’. Direct na de proef kunnen de deelnemers hun score vergelijken met die van de juryleden en de andere toeschouwers. Op deze manier kunnen de bezoekers nog meer leren en participeren in deze mooie sport dan ooit tevoren en voor evenementen als Indoor Brabant is het een unieke manier om de fanbetrokkenheid te vergroten.

Partner in paardensport
“We zijn verheugd om SAP als partner te kunnen verwelkomen en om tijdens Indoor Brabant deze innovatieve vernieuwende app, die de ervaring van het publiek zal verbeteren, te kunnen presenteren”, aldus Anky van Grunsven, voorzitter van Indoor Brabant. “SAP helpt het publiek de jurering beter te begrijpen en de fans nog meer te betrekken bij onze sport, omdat iedereen de proeven nu zelf kan beoordelen en meer kan leren over de regels en het jureren.”

Naast de mogelijkheid om zelf te jureren biedt de app ook aanvullende informatie over de ruiters en paarden en toegang tot de FEI-reglementen en –criteria. Daarnaast kan men ervaringen uitwisselen.

Verhogen fanbetrokkenheid
“Vanwege de digitalisering van de maatschappij ondervinden sportorganisaties steeds meer concurrentie. Zo kunnen de fans via internet of de televisie tegenwoordig overal een live wedstrijd bekijken, gefilmd vanuit allerlei perspectieven en inclusief herhalingen van indrukwekkende momenten”, zegt Jan-Willem de Koster, Innovation Manager bij SAP Nederland. “Het is voor de sportwereld dus zaak om de bezoekers nog beter te betrekken bij wedstrijden. Indoor Brabant is nu in staat om van het publiek een deelnemer te maken en ze van meer informatie te voorzien. Technologie geeft hiermee een extra dimensie aan het stimuleren van de kaartverkoop en het verhogen van de fanbetrokkenheid.”

De app kan gratis worden gedownload op www.audiencejudging.com vanaf het moment dat het evenement begint.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands

Contact
SAP
Ingeborg van Beusekom
Tel.: +31 (0)6 533 98 690
Ingeborg.van.Beusekom@sap.com