>

SAP bekroont best presterende partners van 2015

‘s-HertogenboschSAP beloont ieder jaar de meest succesvolle partners. In 2015 heeft het concern in totaal 11 awards uitgereikt aan de best presterende partners in verschillende categorieën.

  • Best Innovation SAP Value Added Reseller: Ctac
  • SAP Business ByDesign Partner Award: itelligence
  • Best SAP Digital Transformation Partner: Appythings
  • Best SAP Cloud Value Added Reseller: Goldfish
  • Best SAP Business One Value Added Reseller: Domani
  • Best SAP Partner Managed Cloud Award: VCD Business Intelligence
  • Best SAP Service Partner: Accenture
  • Best SAP Value Added Reseller Award: VCD Business Intelligence
  • Best Run SAP Partner Award: Cognizant
  • Best SAP Build Award: Capgemini

Klanten stemmen mee
Voor de Customers’ Choice SAP Partner Award mogen klanten hun stem laten horen. Zij kozen voor Domani als winnaar, omdat zij garant staan voor een snelle en goede service. Daarnaast zijn ze in staat om met verrassende ideeën te komen en houden ze zich altijd aan deadlines en afspraken.

“In een snel veranderlijke digitale wereld is het steeds belangrijker dat softwareoplossingen op een unieke, gebruiksvriendelijke en innovatieve wijze bij organisaties worden geïmplementeerd. Het partnerkanaal speelt daarbij voor SAP een essentiële rol”, zegt Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland. “Dankzij de inzet van onze partners is de concurrentiepositie van tal van organisaties versterkt. Via deze partner awards, die werden uitgereikt in een feestelijke setting op het hoofdkantoor van SAP Nederland, tonen wij dan ook graag onze waardering voor hun inzet en sterke betrokkenheid.”

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 300.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands