>

Strategische samenwerking tussen SAP en DocuSign

Ariba en SuccessFactors voorzien van SAP Signature Management by DocuSign

s-HertogenboschSAP en DocuSign zijn een strategische samenwerking aangegaan. Als onderdeel van het partnership gebruikt SAP de technologie van DocuSign voor digitale handtekeningen in Ariba en SuccessFactors.

SAP en DocuSign willen er samen voor zorgen dat elk bedrijf volledig digitaal kan werken. De integratie van het Digital Transaction Management-platform van DocuSign met oplossingen van SAP maakt het mogelijk om snel en veilig digitale handtekeningen te zetten die bovendien rechtsgeldig zijn.

SAP Signature Management by DocuSign is inmiddels uitgerold naar Ariba Contract Management en SuccessFactors Recruiting Management. SAP is van plan om ook andere oplossingen uit te rusten met de technologie.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 300.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands

Contact
SAP
Patricia Bueters
Tel.: +31 (0)73 645 75 61
E-mail: patricia.bueters@sap.com