>

SAP benoemt Angela Mazza tot SAP Business Lead in EMEA-Noord

’s-Hertogenbosch, 27 januari 2017SAP heeft Angela Mazza benoemd tot Regional President EMEA North. In deze rol coördineert zij de groei-initiatieven voor het platform, de applicaties en businessnetwerken van SAP in Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en de Baltische Staten.

Interne rolverschuiving

Angela Mazza was hiervoor Chief Operating Officer voor SAP in de MEE-regio (Midden en Oost Europa). In haar nieuwe functie als Regional President EMEA North vervangt ze Darren Roos, nu Global President S/4 HANA Public Cloud. Mazza zal blijven rapporteren aan President EMEA & MEE, Franck Cohen.

Duidelijke visie

Angela Mazza behoudt een duidelijke focus voor 2017: “De wereld veranderde nog nooit zo snel. Organisaties van diverse groottes hebben daardoor de behoefte aan een coherente visie op de vertaling van digitalisering en de cloud naar groeimogelijkheden. Dit is met name het geval in EMEA-Noord, waar de behoefte aan verandering wordt versterkt door een toenemende concurrentie en volwassenheid van de markt”, aldus Mazza.

Ze voegt toe: “SAP is perfect gepositioneerd om bedrijven te helpen dit doel te bereiken: we hebben ons gericht op – en geïnvesteerd in – het op de markt brengen van toonaangevende oplossingen. Klanten bekijken nu hoe ze hierin met ons kunnen samenwerken. Het maakt mij erg trots dat ik de EMEA-Noord regio mag leiden in deze belangrijke periode.”

Achtergrond

Angela Mazza is al geruime tijd werkzaam bij SAP. In 13 jaar bekleedde zij verschillende senior functies binnen diverse business units, waaronder als Vice President Large Enterprises, Vice President Strategic Customer Network, en Global Vice President Line of Business HR. Angela is daarnaast lid van SAP’s Global Extended Executive Team.

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 300.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands