>

NS en IFS Probity tekenen overeenkomst voor implementatie van SAP Hybris Billing

NS en IFS Probity tekenen vandaag de overeenkomst voor de implementatie van SAP Hybris Billing. Met SAP Hybris Billing worden in de komende 2 jaar alle huidige en nieuwe facturatiestromen binnen de NS in één systeem geïntegreerd.

Met deze overeenkomst geeft NS verdere invulling aan haar IT strategie om m.b.v. bewezen standaardsoftware van SAP een betere integratie en tracebility te realiseren binnen het bestaande NS IT landschap. Zodoende kan NS sneller en flexibeler inspelen op veranderende marktvragen en tegelijkertijd zorgen voor een degelijke financiële administratie.

IFS Probity is via een Europese aanbesteding gekozen als implementatiepartner voor SAP Hybris Billing bij de NS. SAP Hybris Billing is SAP’s nieuwste oplossing voor de toenemende behoefte aan snelle, schaalbare en flexibele vormen van factureren in de digitaliserende wereld.IFS Probity is partner van SAP en beschikt over jarenlange ervaring en specialisme in mass billing processen en in de implementatie van SAP Hybris Billing.

“Wij zijn blij en beschouwen dit contract als een bewijs van vertrouwen in ons vakmanschap op het gebied van complexe facturatie processen en SAP Hybris Billing.

Wij verheugen ons om dit project samen met de medewerkers van NS te realiseren en zien de resultaten met vertrouwen tegemoet”, aldus Jan van der Veen en Rob ten Berge van IFS Probity.