>

SAP Nederland reikt Partner Awards 2017 uit

‘s-Hertogenbosch, 19 maart 2018 – SAP Nederland heeft zijn jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. Hierbij werden de best presterende partners van 2017 beloond met een onderscheiding. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega’s elf awards uit aan de diverse channelpartners.

De winnaars op een rij:
• SAP Service Partner of the Year: Zanders, Treasury, Risk & Finance
• SAP Solution Extension Partner of the Year: OpenText
• SAP Business One Partner of the Year: Asecom
• SAP ERP Cloud Partner of the Year: itelligence
• SAP SuccessFactors Partner of the Year: Launch!
• SAP Hybris Partner of the Year: Acorel
• SAP Cloud Value Added Reseller of the Year: Quinso
• SAP S/4HANA Partner of the Year: Deloitte
• SAP Net New Names Reseller of the Year: Logres
• SAP Innovation Partner of the Year : Nextview
• SAP Value Added Reseller of the Year: Quinso

Essentiële rol
“Het partnerkanaal speelt voor SAP een essentiële rol”, zegt Monic van Aarle, Director General Business & partner ecosystem bij SAP Nederland. “Voor de realisatie van onze groei zijn we afhankelijk van een partnerlandschap met een breed spectrum aan kennis en expertise. Partners die investeren in onze innovaties en de lat hoog leggen, zodat we ook in de toekomst de beste dienstverlening voor onze klanten kunnen garanderen. Via deze partner awards tonen wij onze waardering voor hun inzet en sterke betrokkenheid.”

###

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 355.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands