>

Forrester roemt expertise SAP Digital Business Services

‘s-Hertogenbosch, 9 augustus 2018 – SAP Digital Business Services is door onderzoeksbureau Forrester gepositioneerd als leider in next-gen SAP-producten. Volgens het rapport ‘The Forrester Wave: Services Providers for Next-Generation SAP Products, Q2 2018’ beschikt de serviceorganisatie over unieke productexpertise en een enorme hoeveelheid ervaring.

 

Het rapport beoordeelt 13 serviceproviders voor SAP-software op de kracht van het portfolio, de strategie en de aanwezigheid in de markt. Volgens het rapport is de servicetak van SAP daarbij een op zichzelf staande categorie binnen de toonaangevende dienstverleners.

 

SAP Digital Business Services omvat een wereldwijd team van 19.000 professionals die klanten helpen met hun digitale transformatie. De organisatie biedt resultaatgerichte diensten, proactieve support en intelligente tools en zet waardevolle samenwerkingen op. De focus ligt daarbij op drie sleutelgebieden: een intelligente suite, slimme technologieën en een digitaal platform.

 

Katalysator voor digitale transformatie

“SAP Digital Business Services is een katalysator voor succesvolle digitale transformaties. Het combineert een diepgaande expertise in SAP-oplossingen met kennis van de markt en businessprocessen”, zegt Michael Kleinemeier, lid van de raad van bestuur van SAP. “We bedienen onze klanten vanuit een holistische benadering. We leveren onze innovatiediensten en SAP-producten als één geheel en focussen daarbij op een uitmuntende klantervaring en revolutionaire businessmodellen.”

 

# # #

 

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands

 

Contact

SAP

Patricia Bueters

E-mail: patricia.bueters@sap.com