>
dankzij deze stappen ging deze man zijn digitale transformatie soepel

In 10 stappen naar digitale transformatie

Een digitale transformatie maakt het mogelijk te profiteren van allerlei voordelen die technologische innovaties bieden. Maar hoe transformeer je een organisatie? Deze 10 stappen naar digitale transformatie bieden houvast.

Moderne technologie is in een digitale transformatie onmisbaar. On-the-fly data-analyses stellen organisaties in staat geïnformeerde beslissingen te nemen. Real-time analytics bieden directe inzichten in veranderende bedrijfsomstandigheden. Machine learning simuleert op realistische wijze scenario’s om te bepalen hoe de business hiermee omgaat, terwijl predictive analytics vroegtijdig aantoont of een specifieke tactiek de gewenste resultaten oplevert.

Silo’s combineren

Veel van deze technologieën zijn ondergebracht in silo’s. Om hun potentie daadwerkelijk te kunnen benutten is het noodzakelijk silo’s te combineren met een digitale kern of digital core. Een combinatie brengt intelligentie tot leven en helpt de dagelijks bedrijfsvoering te evolueren. Zo wordt snelle innovatie en waardecreatie mogelijk.

Hoe ziet deze digital core eruit? Met deze 10 gestandaardiseerde stappen vorm je de core:

1. Innovatie

Faciliteer innovatie in de volledige organisatie door in kaart te brengen welke ondersteuning en expertise innovatie vereist. Denk hierbij aan het combineren van opkomende technologieën met bewezen applicaties en processen om volledig nieuwe oplossingen te creëren.

2. Co-design

Plan de transformatiereis naar een moderne ERP-suite met de juiste programma-governance om potentiële voordelen voor de bottom-line en top-line te identificeren en deze gedurende de volledige engagement lifecycle te benutten.

3. Architectuur plannen

Ga aan de slag met businessplanningsdiensten die een holistische en strategische ondersteuning bieden voor het bouwen van een toekomstbestendige architectuur en een meerjarige roadmap die is afgestemd op zowel de business, IT-strategie als de visie van de technologieleverancier.

4. Implementaties ondersteunen

Ontdek het geheime ingrediënt voor een succesvolle HR-implementatie in de cloud. Dat biedt de snelheid en eenvoud om flexibele oplossingen te creëren en implementeren, met minder risico’s.

5. Analytics en datamangement

Zet data in om assetmanagementprocessen te automatiseren met behulp van machine learning.

6. Cybersecurity en compliance

Bescherm de organisatie met cybersecurity en compliance door de juiste supportplannen te selecteren. Kies een plan dat helpt om systemen te identificeren die geadresseerd moeten worden om je beveiliging te verbeteren.

7. Platform-as-a-Service en Devops

Overweeg Platform-as-a-Service te omarmen om een cloudarchitectuur te creëren die mensen, processen, systeemdata en analytics verbindt.

8. Breng HR naar de cloud

Vereenvoudig de migratie van HR naar de cloud met diensten en best practices die helpen technische en functionele integriteit zeker te stellen, prestaties te optimaliseren en een hybride bedrijfsvoering ondersteunen.

9. Ga voor een end-to-end hybrid cloud

Bouw een flexibele en schaalbare technische architectuur op een hybride cloud met een duidelijke roadmap die kritieke onderdelen van de bedrijfsvoering adresseert. 

10. Versnel support

Versnel HR-projecten in de cloud van partners met uitgebreide support en expertise over alles variërend van gepersonaliseerd incident management tot op maat gemaakte elementen.

Wil je deze 10 stappen naar digitale transformatie ook in jouw organisatie in de praktijk brengen?