>
Digital Supply Chain

De top 5 Digital Supply Chain blogs van 2019

We hebben in 2019 veel digitale ontwikkelingen mogen meemaken. Maakt jouw organisatie al gebruik van een digital supply chain? Lees nu de top 5 best gelezen blogs over Digital Supply Chain van het afgelopen jaar.

1: De leveranciersketen intelligent maken

De leveranciersketen wordt steeds intelligenter dankzij het gebruik van slimme technologieën die de afgelopen jaren de kop op hebben gestoken. Deze intelligentie maakt het niet alleen mogelijk meer inzicht te krijgen in de levenscyclus van producten, maar ook om eventuele problemen vroegtijdig op te merken en op te lossen voordat deze tot downtime leiden. Ontdek er in dit blog alles over.

Lees het blog

De toekomst van Digital Supply Chain?

Ontdek in deze guide de belangrijkste trends, tips en best practices voor uw Digital Supply Chain

Ontdek meer

2: In 10 stappen naar digitale transformatie

Een digitale transformatie maakt het mogelijk te profiteren van allerlei voordelen die technologische innovaties bieden. Maar hoe transformeer je een organisatie? Lees hier over de 10 stappen die houvast bieden.

Lees het blog

3: Wat zijn de voordelen van een digital supply chain?

Lees het blog

4: Drie cruciale stappen om tot een duurzaam ontwerp te komen

Niet alleen neemt de vraag naar producten wereldwijd toe, ook hebben klanten behoefte aan een steeds breder productaanbod. Een duurzaam productontwerp is dan ook belangrijker dan ooit. De design-to-operate productlevenscyclus is de sleutel tot een duurzaam ontwerp. Ontdek in dit blog de drie cruciale stappen naar een duurzaam ontwerp.

Lees het blog

5: Need for speed: snelheid cruciaal in de supply chain

We krijgen onze bestellingen liever gisteren dan vandaag in huis. Het verkorten van levertijden is dan ook cruciaal om het hoofd boven water te kunnen houden. Zeker nu we de hete adem van China in de nek voelen.

Investeren in de supply chain lijkt een veilige keuze. Volgens recent onderzoek van Capgemini zorgen investeringen in deze tak van sport voor de hoogste ROI.

Met name digitalisering van de supply chain kan volgens het adviesbureau significant verschil maken voor de prestaties en toekomstperspectieven van organisaties. Bedrijven lijken dat overigens over het algemeen goed aan te voelen. Adviesbureaus besteden volgens datzelfde onderzoek de meeste uren op supply chain, maar liefst 18 procent van het totale aantal. Ontdek in dit blog het belang van snelheid voor je supply chain.

Lees het blog

Op de hoogte bljiven van Digitale transformatie en innovatie? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Of ontdek op onze website klantverhalen, webcasts en meer over de Digital Supply Chain.

Ontdek meer