>
Experience Management

De top 5 Experience Management blogs van 2019

Ben jij al bekend met Experience Management? Lees nu over de top 5 best gelezen blogs over Experience Management van het afgelopen jaar.

1: Innovatie tastbaar, praktisch en werkelijkheid maken

Innovatie, het digitale tijdperk, digitaal denken en co-creatie. Wie met software werkt of bij een bedrijf werkzaam is dat een digitale transformatie doormaakt kent deze termen. Dat geldt ook voor blockchain, artificial intelligence, internet of things, machine learning en predictive analytics. Vaak worden deze termen gezien als modewoorden. Dat is zonde, want deze digitale technologieën leveren in de praktijk daadwerkelijk toegevoegde waarde en kunnen je helpen koploper in jouw sector te worden. Om dit te laten zien maken wij innovatie tastbaar, praktisch en werkelijkheid.

Lees het blog

2: Een betere employee experience bieden? Verbeter bedrijfsresultaten

Wist u dat bedrijven die zorgen voor een betere employee experience ook daadwerkelijk betere resultaten boeken? Zij realiseren hiermee een hogere productiviteit, minder verloop van personeel en een hogere klanttevredenheid. Ontdek er alles over in dit blog.

Lees het blog

3: Intelligent Spend Management kan de sleutel zijn tot Experience Management

Tegenwoordig wordt er veel gesproken over de zogenaamde Customer Journey en Customer Experience, ofwel klantenreis en -ervaring. Bedrijven zijn er zich steeds meer van bewust dat begrip van hoe klanten de interactie met het bedrijf uiteindelijk beleven de enige manier is om een duurzaam bedrijf op te bouwen. Retailers voelen een wezenlijke bedreiging van Amazon; autofabrikanten hebben zowel te maken met marktverstoorders zoals Tesla als met de opkomst van auto-shareplatforms.

Maar om het allemaal te kunnen overzien en echt een verschil te maken, heb je ook een Intelligent Spend Management-programma nodig. Ontdek meer in dit blog.

Lees het blog

4: Hoe lever je als waterbedrijf de perfecte klantbeleving?

Water is dé eerste levensbehoefte van mensen. De Nederlandse waterbedrijven zorgen ervoor dat er iedere dag weer, water van topkwaliteit als vanzelfsprekend bij klanten uit de kraan komt. Tot voor kort waren waterbedrijven volledig gefocust op deze taak, maar klanten verwachten tegenwoordig meer. Ze willen niet alleen water van topkwaliteit, ze verwachten ook de bijbehorende topservice om de ultieme klantbeleving te kunnen bieden.

Waterbedrijven werken hier hard aan en veranderen razendsnel. In dit blog beschrijven we hoe technologie kan helpen klanten proactief van dienst te zijn, en als waterbedrijf de perfecte klantbeleving te creëren. Waarom is dit zo belangrijk.

Lees het blog

5: De gepersonaliseerde klantbeleving is binnen handbereik

Waterbedrijven streven naar het aanbieden van de perfecte gepersonaliseerde klantbeleving. Om dit te realiseren moeten zij allereerst weten wat klanten willen en vinden. Dit is vandaag de dag een behoorlijke uitdaging. Het contact met de zakelijke en particuliere klant verandert en waterbedrijven moeten steeds meer diverse boodschappen communiceren. Lees in dit blog hoe waterbedrijven die gepersonaliseerde klantbeleving kunnen realiseren.

Lees het blog

Op de hoogte bljiven van Digitale transformatie en innovatie? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Of ontdek op onze website klantverhalen, webcasts en meer over Experience Management.

Ontdek meer