SAP Nederland

SAP Nederland benoemt Monic van Aarle tot Director of Sales Industries

SAP Nederland stelt Monic van Aarle (53) aan als Director of Sales Industries. Van Aarle wordt in deze rol per 1 juli 2020 verantwoordelijk voor de key accounts van SAP Nederland. Zij neemt de functie over van Coen Bos.

 

Van Aarle is al 16 jaar werkzaam bij SAP Nederland. Ze begon in 2004 als manager van het Customer Relationship Center en vervulde daarna verschillende functies binnen het technologiebedrijf. Begin 2018 ging Van Aarle aan de slag als Director General Business & Partner Ecosystem. In deze rol was zij verantwoordelijk voor de diverse channelpartners van SAP. Ook werd Van Aarle toegevoegd aan het managementteam van SAP Nederland.

 

“Het is een eer om onze key accounts te mogen begeleiden in hun digitale transformatie”, zegt Van Aarle. “In deze nieuwe functie kan ik mijn ervaring optimaal inzetten om deze prachtige bedrijven te helpen groeien en innoveren. Daarbij reken ik op de steun van onze partners, die ik de afgelopen jaren nog beter heb leren kennen. Met hun enorme kennis en kunde benutten zij de waarde van SAP-technologie maximaal.”