>

SAP benoemt Rohit Nagarajan tot Regional President EMEA North

SAP SE (NYSE: SAP) heeft Rohit Nagarajan benoemd tot Regional President EMEA North. Nagarajan zal hiermee Brian Duffy opvolgen. Duffy werd onlangs tot de nieuwe president van Cloud voor SAP benoemd, terwijl Nagarajan tot voor kort de rol van COO in de regio vervulde. Rohit neemt deze nieuwe rol vol vertrouwen op zich en bouwt voort op meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie.Afbeeldingsresultaat voor Rohit Nagarajan sap

Als President EMEA North is Nagarajan verantwoordelijk voor het toezicht op de go-to-market-inspanningen en alle activiteiten in het veld in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Nederland, Frankrijk, België en Luxemburg, evenals de Scandinavische landen en de Baltische staten. Hij zal zich concentreren op het ondersteunen van SAP-klanten om processen te automatiseren, hun inkomsten te vergroten en hen te ondersteunen in hun weg intelligent enterprises te worden.

Voorafgaand aan COO, hielp Rohit als SVP, Industries and Innovation in EMEA, SAP-klanten bij het toepassen van best practices in hun branche & inrichten van hun innovatieportfolio. Dit volgde op zijn tijd als SAP Platform business lead voor de regio Azië-Pacific en Japan (APJ). Als onderdeel van SAP APJ’s Senior Executive Team, speelde hij bovendien een belangrijke rol bij het in kaart brengen van de bedrijfsgroei en het aansturen van de innovatiestrategie binnen die regio. Nagarajan zal gevestigd zijn in Londen.