>
S/4HANA Cloud

SAP Nederland benoemt Marjet Wijn tot Head of S/4 Cloud

SAP Nederland heeft Marjet Wijn (1980) benoemd tot Head of S/4 Cloud. In deze nieuwe rol zal zij de verkoopteams ondersteunen bij het ontwikkelen en uitrollen van de meest strategische cloud ERP-kansen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het sponsoren van bestaande klanten. Wijn blijft tevens lid van het managementteam van SAP Nederland als cloudleader.

RISE with SAP brengt de oplossingen en diensten samen die klanten nodig hebben voor echte bedrijfstransformatie. Voor Wijn is het RISE with SAP-initiatief een aanvulling op de Nederlandse SAP-strategie en op haar eigen leiderschapsidealen. Het nieuwe concept sluit naadloos aan bij haar vastberadenheid en vermogen om silo’s te doorbreken en om te vormen tot samenwerkende teams waarin de klant centraal staat.

Wijn begon haar SAP-carrière dertien jaar geleden als SAP Consultant en Project Manager en heeft daarna diverse functies vervuld binnen sales. Na het succesvol vervullen van haar rol als Platform & Technology leader heeft zij de ervaring, vaardigheden en passie om ERP Cloud in heel Nederland naar het volgende niveau te tillen.