>

SAP Nederland vindt het met carnaval tijd voor ‘Oetelfisjal Intelligence’

Oeteldonks bedrijf komt met ludiek AI-carnavalsembleem

Als gevestigd bedrijf in ‘Oeteldonk’, het carnavalsdorp bij uitstek, deelt SAP graag zijn passie voor AI met klanten, partners en collega’s. Daarom introduceert SAP ook dit jaar een uniek carnavalsembleem. Deze keer met het thema ‘Oetelfisjal Intelligence’.

Het embleem toont een kikker in de vorm van een robot. Dat staat symbool voor de combinatie van innovatie en traditie. De spreuk ‘t is tijd veur Oetelfisjal Intelligence’ benadrukt AI als een strategische prioriteit voor de toekomst.

 Joule

Artificiële intelligentie (AI) brak vorig jaar definitief door in het bedrijfsleven. AI helpt bedrijven om slimmer, sneller en efficiënter te werken, en om betere klantervaringen te bieden. SAP zit zelf ook allesbehalve stil rondom deze technologie. Zo introduceerde het in 2023 een zakelijke AI-assistent die naadloos in SAP-oplossingen verweven is. Het komende jaar zal het bedrijf de functionaliteiten rondom deze assistent verder uitbouwen.

Saamhorigheid

Het motto van Oeteldonk voor 2024 luidt dit jaar: ‘Oeteldonk blèft plèkke’. Dit motto benadrukt de verbondenheid en saamhorigheid die Oeteldonk kenmerken, ondanks de veranderingen die de wereld doormaakt. SAP wil bij die gedachte aansluiten en zijn netwerk van klanten, partners en collega’s uitnodigen om samen te vieren, te leren en te groeien.

Het embleem is een limited edition, en beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via hun contactpersoon bij SAP.