>

Vier jouw successen: grijp jij die felbegeerde SAP award?

Lucas Remmers

Bedrijven zijn vaak bescheiden over hun successen. Over projecten waarmee ze enorme impact bereiken met SAP software. Dat moet anders, vinden we bij Customer Office SAP NL. Daarom vieren we deze successen tijdens SAP Best of Customer Success 2024 NL Edition. Wie weet reiken we dit jaar wel een award aan jouw bedrijf uit.

Je legt je ziel en zaligheid in innovatieve projecten. Zoekt oplossingen voor hindernissen. Krijgt alle neuzen dezelfde kant op. En staat kort stil bij een succesvolle go-live. Daarna is het weer business as usual. Maar die business is helemaal niet meer zo gewoon. Want dit project had een belangrijk doel voor jouw organisatie. Een doel dat jij hebt bereikt en waardoor jouw bedrijf nu de volgende stap zet. Je hebt echt impact gemaakt. Vanuit SAP zeggen we vaak “We want to make the world run better”, maar daarvoor leveren we alleen de bouwstenen. Het uiteindelijke resultaat behaal jij. En daarvoor bieden we je graag een podium.

Iedere SAP klant dingt mee

Dit jaar reiken we andere awards uit dan vorig jaar. Waarom? Omdat we al onze klanten van klein tot groot en van beginnend tot veteraan een kans willen geven. We plaatsen inzendingen in een van de volgende drie awardcategorieën:

 New Horizon Customer Award

De New Horizon Customer Award is er voor bedrijven die net beginnen met SAP. Dat heeft grote impact op je organisatie. Je doorbreekt interne barrières en kiest voor een nieuwe softwarepartner. Daar zit een risico aan. Ben je succesvol live met SAP, dan mag je daar terecht trots op zijn.

Stellar Platform Excellence Award

Met de Stellar Platform Excellence Award richten we de spotlight op organisaties die de mogelijkheden van SAP BTP bedrijfsspecifiek benutten. Die met SAP BTP nieuwe use cases verzinnen die echt impact maken binnen hun eigen bedrijf. Zo won Hunkemöller vorig jaar een award met een app die ze zelf hadden ontwikkeld met SAP BTP als basis.

Cosmic Cloud Excellence Award

Bedrijven die de standaard software van SAP inzetten om mooie successen te behalen binnen hun eigen organisatie, kunnen de Cosmic Cloud Excellence Award winnen. Bijvoorbeeld als je met SAP jouw eigen doelen voorbijstreeft, de adoptie van software binnen jouw organisatie verhoogt of jouw processen optimaliseert.

SAP software inzetten als collega

We beoordelen alle inzendingen met dezelfde drie criteria: creativiteit, resultaat en Intelligent Enterprise. Vandaar ook dat we je vragen om het Pitch Deck Template te gebruiken. Zo kunnen we zo objectief mogelijk oordelen. Een winnaar kiezen is namelijk lastig. Onze klanten doen indrukwekkende dingen met SAP.

Zo sprak ik vorig jaar op het evenement een klant die met SAP SuccessFactors, AI en zijn database kon voorspellen of iemand succesvol zou zijn in een volgende functie. Dan maak je Intelligent Enterprise heel concreet en zorg je voor enorme impact voor jouw organisatie. Je brengt je bedrijf zo naar een nieuw niveau en laat SAP meedenken en adviseren. Bijna als een soort collega van je.

En dat is slechts één van de inspirerende verhalen van het evenement Best of Customer Success van 2023. Vorig jaar vonden klanten het dan ook een fijn, informeel evenement en waardevol om te netwerken met andere mensen die dezelfde uitdagingen en mogelijkheden zien. De avond draait niet om het pitchen van nieuwe software, het gaat echt alleen over de betekenisvolle verhalen van onze klanten. Software is heel abstract, maar deze avond maakte het heel tastbaar.

Meld jouw project aan

Ik ben heel benieuwd naar de prachtige verhalen die ik dit jaar ga horen. En hoop dat jouw verhaal daartussen zit. Jouw project is het waard en wat je doet is betekenisvol. Dus meld jouw project aan. Je hebt nog tot 30 juni. En misschien ontvangt jouw inspirerende project dan 14 november wel een van onze awards.

Ben je een SAP partner en denk je nu meteen aan het prachtige project van die ene klant? Geef dit bedrijf dan de erkenning die het verdient en meld je samen aan. Alle informatie en de aanmeldlink vind je hier.