SAP har kjøpt det amerikanske programvareselskapet TomorrowNow

OsloSAP har kjøpt det amerikanske programvareselskapet TomorrowNow. SAP-kunder som benytter løsninger fra PeopleSoft og JD Edwards vil dermed få tilgang til fleksible SAP-applikasjoner, ulike typer teknologi, og SAP-service.

TomorrowNow tilbyr brukerstøtte og service for kunder av PeopleSoft og JDE, og har sitt hovedkontor i Texas. SAPs løsninger vil nå kunne overstyre programvare fra PeopleSoft og JDE, og gjøre det enklere for bedrifter som benytter disse løsningene å utvide sin egen infrastruktur med SAP NetWeaver-plattformen. Dermed kan de benytte kun en plattform innenfor hele selskapet, noe som både er mer fleksibelt og mer brukervennlig.

Det finnes omtrent 2000 selskaper globalt som benytter SAP som også benytter løsninger fra PeopleSoft og JDE. Gjennom TomorrowNow vil det bli enklere for eksisterende SAP-kunder å integrere software fra PeopleSoft og JDE innenfor sitt eksisterende system.