Migrerer med SAP Safe Passage Program: Samsonite går over til SAP

OsloSAP og koffertprodusenten Samsonite har underskrevet en avtale der Samsonite vil ta i bruk mySAP Business Suite med SAPs spesialutviklede bransjefunksjonalitet. Samsonite er dermed det siste i en lang rekke selskaper som ved hjelp av SAP Safe Passage Program migrerer til SAP, verdens ledende og mest erfarne programvareutvikler.

– Med SAPs bransjefokus og tilpassede IT-løsninger og selskapets omfattende tilbud av hosting og integreringsløsninger kan vi integrere og globalisere vår detalj- og engros-virksomhet. Gjennom avtalen med SAP reduserer vi kostnadene og styrker vår evne til å konkurrere på de globale markedene, sier Nick Macera, IT-direktør i Samsonite Corporation.

Samsonite er en av verdens ledende produsenter av kofferter og andre reiseeffekter, og selskapet distribuerer i dag produkter i over 100 land.

SAP Safe Passage Program ble lansert tidlig i 2005 og tilbyr selskaper en fleksibel, rimelig og trygg overgang fra konkurrerende plattformer til SAPs. Samsonite får gjennom avtalen tilgang til SAPs bransjespesifikke løsninger med ledende funksjonalitet innenfor blant annet distribusjon, transport, logistikk, lagerstyring, produktinnovasjon og finansiell styring.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
SAP Norge, ved direktør for forretningsutvikling, Hilde Merete Solegaard,
telefon: 67 52 94 21

E-post:
hilde.solegaard@sap.com