SAP Business One med eSentral gjør små og mellomstore bedrifter i Norge til mer attraktive handelspartnere

Integrasjonsprogramvaren eSentral, leveres nå med SAP i Norge

LysakerSAP® Business One 2005, utviklet for små og mellomstore virksomheter er nå tilgjengelig i 76 land og er solgt til over 7.500 kunder globalt. Den nye versjonen inkluderer i den norske leveransen løsningen eSentral, utviklet av det norske programvarehuset IntegrasjonsPartner BITS AS.

I 2005 versjonen av SAP® Business One, er det bl.a. lagt vekt på nye og forbedrede integrasjonsmuligheter. Med eSentral er SAP Business One kunder klar for enhver elektronisk samhandling med sine handelspartnere eller mellom bedriftens ulike støttesystemer. eSentral støtter alle typer formater og integrasjoner.

”Vi ønsker at våre kunder skal forbli attraktive handelspartnere, samtidig som vi er opptatt av bedriftenes inntjeningsevne og lønnsomhet” sier SAPs Jan-Petter Ødegaard.” Dette fordrer at små og mellomstore virksomheter kan og må utnytte moderne teknologi. SAP Business One støtter med dette følgende standarder og integrasjonsmetoder: EDIFACT, XML, ASCII, Direct Database Access og API, samt innehar støtte for kommunikasjonsprotokoller og metoder som FTP, HTTP, HTTPS, SMTP/POP3, file copy, SQL, API og WebServices”, kommenterer Ødegaard.

Programvaren eSentral har et bibliotek bestående av mer enn 300 formater for elektronisk dokumentutveksling. Dette gjør det enkelt og tidsbesparende for SAPs kunder å etablere elektronisk samhandling med sine handelspartnere.

Andre åpenbare bruksområder som gjøres gjeldende er bl.a. at SAP Business One nå er klar for BBS-tjenestene AvtaleGiro, eFaktura og eGiro, samt at eSentral har bidratt sterkt til at SAP nå kan tilby integrert kassesystem (Lindbak Retail System AS), PDA-støtte og ulike Webtjenester.

Den nye versjon av SAP Business One med eSentral er tilgjengelig for nye kunder umiddelbart.

Om IntegrasjonsPartner BITS


www.integrasjonspartner.no

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Jan-Petter Ødegaard, Channel Manager SAP Norge, mob: 97 66 19 36
E-post:
jan-petter.odegaaard@sap.com