10.000 kunder har valgt SAP Business One siste tre år

OsloSAP har de siste dagene passert en viktig milepæl ved å ha inngått avtale nummer 10.000 på SMB-produktet SAP Business One. Dette kun tre år etter at programvareporteføljen ble introdusert. Om lag 650 kunder har så langt valgt løsningen i Norden.

– Vi opplever at små og mellomstore bedrifter som vokser fra sine økonomi- og personalsystemer viser stor interesse for SAP Business One. Dette handler blant annet om at disse selskapene har behov for et standardsystem som kan integrere andre virksomhetskritiske prosesser som f. eks logistikk og forsyning. I tillegg veier trygghet og nærhet til leverandør samt et solid partnerapparat tungt, sier Øyvind Aronsveen, Channel Manager i SAP Norge.

SAP fortsetter å forsterke sin posisjon i SMB-segmentet, som er en av selskapets nøkkelstrategier for vekst. Selskapet satser på fortsatt vekst i dette segmentet både med Business One og mySAP All-in-One. Samlet har SAP totalt 17.800 SBM-kunder som håndterers av et globalt nettverk av nærmere 2.000 partnere.

– Løsningene vi tilbyr til mindre selskaper gjør disse i stand til å vokse uten begrensinger når det gjelder språk eller globale krav. Flere av våre dyktige partnere tilbyr i dag en implementeringstid på kun fem dager til fast pris, takket være lang erfaring og godt utprøvd metodikk, sier Aronsveen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Øyvind Aronsveen, Channel Manager i SAP Norge
Telefon: + 47 994 83 828
E-post: oyvind.aronsveen@sap.com