SAP ansetter erfarne selgere som ledd i tung SMB-satsing

OsloSAP Norge har ansatt to seniorselgere som ledd i selskapets tunge satsing på SMB-markedet. – Denne satsningen er viktig for å møte våre aggressive vekstambisjoner, sier Vidar M. Nordby, direktør for SME i SAP Norge.

SAP opplever kraftig vekst i markedet for små og mellomstore bedrifter (definert som SME eller Small and Medium Enterprises i SAP). Selskapet har blinket seg ut dette markedet som et sentralt satsningsområde for vekst og foretar nå flere viktige rekrutteringer for å bygge opp under dette. – SME er viktigere for SAP enn noen gang og det er her vi ser de desidert største vekstmulighetene. Mer enn to tredeler av dagens kundebase er små og mellomstore bedrifter, og dette er det klart raskest voksende segmentet, sier Nordby.

Erik Nøkleby Holth kommer fra IBM, hvor han har jobbet med salg imot SMB og storkunder i ni år. Han får i SAP ansvaret for segmentene energi, kommunemarkedet og tjenesteytende næring. Ved siden av IBM har Nøkleby Holth bakgrunn fra SMG og Eltek. Han har utdannelse fra Luftkrigsskolen og fordypningsstudier innen logistikk, med etterutdanning fra INSEAD i Frankrike.

– Jeg har beundret SAP fra utsiden i over 10 år og er imponert over hva selskapet har fått til. At jeg nå er en del av SAP-systemet synes jeg er svært spennende. Jeg har tidligere jobbet tett mot IBMs partnerapparat og liker å spille andre gode, noe som vil være en viktig egenskap i arbeidet med å sikre vekst for mine ansvarsområder i SME-segmentet, sier Nøkleby Holth.

Geir Olav Aas kommer fra stillingen som salgssjef for retail – og grossistsegmentet i IFS, og har i tillegg blant annet fire år bak seg i Oracle som partneransvarlig for programvarehus. Aas, som har utdannelse innen markedsøkonomi, får i SAP ansvaret for segmentene retail, grossist, transport og konsum. Han kjenner driverne og prosessene i flere av disse segmenter fra innsiden da han også har erfaring som produktsjef i Sony Norge og som distriktssjef i Mobil Oil.
– SAP er en veldig attraktiv arbeidsplass mye fordi selskapet står for gjennomgående kvalitet i prosesser, løsninger og produkter. Selskapet har også mange dyktige partnere og en bred kundeportefølje med referanser innen så å si alle industrier, sier Aas.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Vidar M. Nordby, direktør for SME, SAP Norge

Telefon: + 47 913 27 510
E-post: vidar.nordby@sap.com

Erik Nøkkleby Holth, Territory Sales Executive, SAP Norge
Telefon: + 47 41 60 28 33

E-post: erik.n.holth@sap.com

Geir Olav Aas, Territory Sales Executive, SAP Norge
Telefon: + 47 48 27 70 91
E-post: geir.olav.aas@sap.com