Ny SAP-partner

SAP Norge har inngått partneravtale med Pearl Consulting

OsloPearl Consulting, som ble stiftet i februar i år, er sertifisert av SAP som offisiell SAP-partner i kategorien “Channel Partner”. Selskapet har 13 ansatte og er allerede en betydelig aktør i markedet.

– Pearl Consulting har på kort tid etablert en organisasjon med kompetanse og ressurser som kan understøtte SAPs strategi for leveranser til små og mellomstore bedrifter, sier Vidar M. Nordby, direktør for SAPs satsning på små og mellomstore bedrifter i Norge. – Det faktum at mange av Pearl Consultings ansatte kommer fra SAP, har gjort at vi har behandlet dette meget grundig av hensyn til de øvrige SAP partnerne, sier Nordby.

Pearl Consulting har gjennom sertifiseringen anledning til å selge SAPs software, utføre support og implementere SAP-løsningene i virksomheter med en omsetning under 4,8 MRD NOK som er SAPs øvre grense for markedet for små og mellomstore bedrifter. Selskapet står fritt til å levere konsulenttjenester til alle typer virksomheter, men sertifiseringen gir selskapet anledning til å selge software på SAPs vegne.

– Dette er en viktig milepæl for Pearl Consulting. Vi har arbeidet målbevisst med å etablere en kompetent organisasjon for oppfylle kravene SAP stiller for å bli en offisiell partner, sier Øystein Jåtog-Rød, initiativtaker til og administrerende direktør i Pearl Consulting – Organisasjon har lang og bred erfaring fra arbeid med SAP, noe som gir oss et meget godt fundament for å levere løsninger og tjenester av høy kvalitet i det norske markedet.

Pearl Consulting har som forretningsidé å skaper verdier for norske private og offentlige virksomheter ved å levere SAP løsninger med best kompetanse og kvalitet. Partnerstatusen gjør at selskapet nå kan levere enkle og raske standardløsninger i markedet.

– Vi har kommet meget godt i gang, både rekrutteringsmessig og leveransemessig. Vi ligger langt foran de opprinnelige planene. Tilbakemeldinger fra markedet er positive og vi vil fortsette med å skape den perfekte arbeidsplass for våre ansatte og den beste partneren for våre kunder, avslutter Jåtog-Rød.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Pearl Consulting AS: Øystein Jåtog-Rød, adm. direktør

tlf: 41 54 47 69
E-post: oystein@pearlconsulting.no

SAP Norge AS: Vidar Nordby, Salgsdirektør SMB

tlf: 91 32 75 10

E-post: vidar.nordby@sap.com

Om Pearl Consulting AS
Pearl Consulting AS er et konsulentfirma som leverer tjenester til bedrifter og offentlige organisasjoner som implementerer SAP-løsninger, eller som oppgraderer og utvider bruken av eksisterende SAP-løsninger. Selskapet gir også råd til bedrifter om gjennomføring av IT-prosjekter og ledelsesmessige utfordringer knyttet til bruk av IT. Selskapet ble etablert i 2006 av erfarne ledere fra SAP som er kompromissløse når det gjelder kvalitet. Selskapet planlegger å være 20 ansatte i løpet av 2006 og 40 ansatte i løpet av 2 år. Pearl Consulting skal tilby de beste og mest erfarne konsulentene i markedet. Se www.pearlconsulting.no for mer informasjon.