SAP ansetter fire nye medarbeidere

OsloSAP har ansatt følgende nye medarbeidere:

Dr. Roland Mosheim (født 1975) – er ansatt som Project Manager i SAP Norge. Han kommer fra Accenture hvor han har innehatt rollen som seniorkonsulent for Global Business Solution, og blant annet vært prosjektansvarlig for implementering av SAPs HR-løsninger i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Latvia. Av utdannelse har Mosheim doktorgrad i Business Administration fra Karl-Franzens University Graz i Østerrike. Mosheim starter i SAP den 27. november.

Per Christian Svae (født 1964) – er ansatt som Project Manager i SAP Norge. Han har siden 1999 ledet Svae Consulting AS, som har jobbet med ERP-prosjekter for blant annet Carlsberg, Ringnes, Enitel, Telia Norge og Mogul. Svae er utdannet sivilingeniør fra Norges Tekniske Høyskole. Svae starter i SAP 13. november

Ingunn Helge Rødberg (født 1967) – er ansatt som Project Manager i SAP Norge. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder, Release Management i Agresso R&D, med ansvar for prosjektledelse, rutiner og prosessutvikling for programvare. Rødberg starter i SAP den 13. november.

Mona Isaksen (født 1975) – er ansatt i Sales Operations i SAP Norge. Hun kommer fra stillingen som kjedekoordinator med ansvar for strategiutøvelse og koordinering av markedsaktiviteter i Marine Power Int. Isaksen er siviløkonom med utdannelse fra Norges Handelshøyskole. Isaksen startet i SAP den 1. oktober.