Nytt om navn

SAP forsterker salgsteamet for storkunder

OsloSAP har ansatt Odd Ivar Tømmervold i rollen som Account Executive i selskapets salgsenhet rettet mot Norges største selskaper. Tømmervold kommer fra stillingen som salgsdirektør i Orkla Media og har mer enn 20 års ledererfaring fra norsk næringsliv. Han har sin kjerneutdannelse innen psykologi og har bred erfaring fra en rekke markeds- og salgsorienterte stillinger. Tømmervold var blant annet en av initiativtakerne bak nettbutikken CoShopper som i dag har blitt til programvareselskapet CoTech.

Det blir veldig interessant å jobbe i SAP. Selskapet er et av verdens desidert mest spennende programvareselskaper med et meget profesjonelt miljø både globalt og i Norge. I SAP får jeg jobbe med Norges største og mest spennende selskaper, noe som blir både gøy og lærerikt, sier Odd Ivar Tømmervold.
Odd Ivar Tømmervold startet i SAP 1. februar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Odd Ivar Tømmervold, Account Executive, Enterprise Sales SAP Norge
Telefon: + 47 905 20 290
E-post: odd.ivar.tommervold@sap.com

Svein Arne Lilleløkken, Direktør, Enterprise Sales, SAP Norge
Telefon: + 47 950 40 774
E-post: svein.arne.lilleloekken@sap.com