Pearl Consulting kvalifisert som Gull-partner

Pearl Consulting AS har blitt belønnet av SAP med statusen Gull-partner. Pearl Consulting blir dermed den første Gull-partneren i Norge og den tredje i Norden på løsningen SAP Business All-in-One rettet mot små og mellomstore virksomheter.

OsloVi har hatt dette som et av våre viktigste mål i år og vi er meget stolte av å bli kvalifisert som Gull-partner Etter at SAP endret sitt klassifiseringssystem for partnere tidligere i år, har våre kvalifikasjoner og resultater som organisasjon vært sentrale parametere til at vi nå seiler opp som Gull-partner, sier Øystein Jåtog-Rød, administrerende direktør i Pearl Consulting.

SAP har lansert et nytt partnerprogram ved navn PartnerEdge der Pearl Consulting nå har oppnådd høyeste nivå. Partner-bedriftene blir målt i et poengsystem der man bl.a. må oppnå resultater på følgende hovedområder: Sertifisering av ansatte, sertifisering av bransjespesifikke pakketerte løsninger, salg til nye SAP-kunder, etablering av referansekunder og deltagelse i markedsføringsaktiviteter. Poengsummen gir automatisk status som Associate, Sølv eller Gull-partner. Poengene har begrenset gyldighet og bedriften må derfor fortsette å levere resultater for å beholde statusen.

Pearl Consulting har levert på våre forventninger og vist at de i dag er den ledende partneren på SAPs satsning mot små og mellomstor virksomheter. De har tilrettelagt for fastprisleveranser med en svært rask implementering, noe markedet har satt pris på. Vi har en klar strategi om å øke vår markedsandel i dette segmentet og Pearl Consulting er her en sentral bidragsyter, sier Tom Olberg, Country Manager SME i SAP Norge.